PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه گندم شیرین ( با نام تجاری گندمگ )



MiNaZ
Monday 23 March 2009-1, 02:34 PM
طرز تهیه گندم برشته، برنجك و عدس برشته شده :
برای تهیه برنجك و گندم برشته باید ابتدا آن‌ها را بجوشانیم تا مغز آن‌ها پخته شود.سپس آن‌ها را آبكش كرده و بگذاریم كاملاً خشك شود و در مقداری روغن تفت دهیم تا پفكی و برشته شود.
برای تهیه عدس برشته، عدس را یك شب خیس می‌كنیم و بعد آن‌را بو می‌دهیم. مادران می‌توانند این تنقلات را كه دارای ارزش غذایی بالایی است را در منزل تهیه كرده و به عنوان میان وعده به كودك و دانش آموز خود بدهند . مصرف این تنقلات به عنوان میان وعده به مراتب از محصولات غذایی كم ارزش مانند پفك و چیپس ، شكلات و نوشابه مفید تر است .

majid6
Monday 3 August 2009-1, 02:18 PM
طرز تهیه گندم برشته، برنجك و عدس برشته شده :
برای تهیه برنجك و گندم برشته باید ابتدا آن‌ها را بجوشانیم تا مغز آن‌ها پخته شود.سپس آن‌ها را آبكش كرده و بگذاریم كاملاً خشك شود و در مقداری روغن تفت دهیم تا پفكی و برشته شود.
برای تهیه عدس برشته، عدس را یك شب خیس می‌كنیم و بعد آن‌را بو می‌دهیم. مادران می‌توانند این تنقلات را كه دارای ارزش غذایی بالایی است را در منزل تهیه كرده و به عنوان میان وعده به كودك و دانش آموز خود بدهند . مصرف این تنقلات به عنوان میان وعده به مراتب از محصولات غذایی كم ارزش مانند پفك و چیپس ، شكلات و نوشابه مفید تر است .
از اینکه طرز تهیه گندمک رو شرح دادی ممنونم چون من خیلی گندمک دوست دارم و به بهداشتی بودن گندمکهای آماده هم اطمینان ندارم ولی توضیحت خیلی مختصر بود و من میخوام بدونم مثلا چطوری این گندمکها شیرینند؟ شکر رو باید به آب اضافه کرد یا موقع سرخ کردن؟و اینکه چقدر آب باید ریخت و شعله گاز باید کم باشه یا زیاد؟ ;what; متشکرم

سيمين
Friday 22 January 2010-1, 09:55 PM
گندم بو داده را چگونه شيرين کنيم

naceri
Monday 29 November 2010-1, 02:01 PM
كامل نگفتيد كه چطور ميشه گندم بو داده رو شيرينش كرد
لطفا كامل و ساده توضيح بديد

Bauokstoney
Monday 29 November 2010-1, 05:12 PM
مخلوط آجیلی گندم، شاه‌دانه و برنجک نیز ازجمله اینهاست که خوردن آن در قدیم نه تنها در شب یلدا رسم بوده بلکه به عنوان تنقلات سالم روزانه مورد استفاده بچه‌ها و حتی پیر و جوان قرار می‌گرفته است.

http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8610/ajil-1002-az.jpg
قدیمی‌ها این آجیل را خودشان بو می‌داده‌اند. شما هم می‌توانید طبق دستورهای زیر، آنها را به صورت جداگانه آماده کرده و سپس در مخلوطی با کنجد به عنوان آجیل شب یلدا، مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه شاه‌دانه بوداده:


شاه‌دانه 50 گرم
نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری
روغن، یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا شاه‌دانه خام را شسته و در کاسه‌ای حاوی مقداری آب به مدت 2 ساعت خیس کنید.
پس از گذشت این مدت، شاه‌دانه‌ها را به سبدی با سوراخ‌های ریز منتقل کرده و در گوشه‌ای بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس در یک تابه گود متوسط، یک قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا شاه‌دانه‌ها را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا کمی تفت داده شود. سپس نصف قاشق سوپ‌خوری نمک را در 2 قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و به شاه‌دانه‌ها اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا آب آ‌ن تبخیر شود.
نکته: باتوجه به اینکه معمولا بعد از تبخیر آب، مقداری نمک در کف ظرف رسوب می‌کند، در این شرایط آن را عوض کرده و در ظرف دیگری به بودادن شاه‌دانه ادامه دهید.
مواد لازم برای تهیه گندم بو داده:


گندم، 50 گرم
شیر، یک لیوان
روغن مایع، یک قاشق سوپ‌خوری
نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا گندم را در کاسه‌ای حاوی آب بریزید و بگذارید به مدت حدود 2 ساعت خیس بخورد. سپس در سبدی با سوراخ‌های ریز آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا گندم‌های خیسانده شده را به کاسه دیگری حاوی شیر منتقل کنید به صورتی که شیر سطح روی گندم‌ها را نیز بپوشاند. مرحله خیساندن در شیر باید 24 ساعت یا یک شبانه‌روز کامل طول بکشد.
پس از این مدت، گندم‌ها را در سبدی آبکشی کرده و کمی صبر کنید تا شیر اضافی از آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی، روغن را در تابه‌ای داغ کرده و گندم‌ها را در آن بریزید و مرتب هم بزنید. در طول این مدت، محلول آب‌نمک را نیز به همان میزان روش قبلی درست کرده و به گندم‌ها اضافه کنید. بعد از اینکه آب آن تبخیر شد، ظرف را عوض کرده و دوباره در ظرف دیگر آن‌قدر حرارت دهید تا گندم‌ها حالت پف‌کرده پیدا کنند. البته مدت زمان لازم برای این منظور همان 15 تا 20 دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه برنجک


برنج، 50 گرم
روغن، یک قاشق سوپ‌خوری
شیر، یک لیوان
نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه برنجک:
ابتدا برنج‌ها را شسته و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 24 ساعت در شیر خوب خیس بخورد؛ پس از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی داخل یک تابه گود، یک قاشق روغن ریخته و برنج خیس‌خورده در شیر را در روغن تفت دهید.
پس از اینکه مدتی تفت داده شد، آب‌نمک را آماده کرده و داخل برنج بریزید و به حرارت‌دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنج‌ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف، آن را عوض کرده و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن 15 تا 20 دقیقه است.