-
Thursday 31 May 2012-1, 02:16 AM
کاربر سـایت
( این وبلاگی بود که من رفتم )
والا من دفعه سوم یا چهارمم بود که میرفتم تو این سایت شما
با شما دشمنی ندارم و
من قصد بی احترامی نداشتم اما کاش بجای این 15 سال که تجربه کسب کردین درباره زیر خاکی
1 سال وقت صرف فهم و شعور می کردی که متوجه بشی من قصد بی احترامی نداشتم
-
از boyfat یک تشکر شده است:
end love (Sunday 3 June 2012-1)
-
Left Ad Image/Code 1 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
Right Ad Image/Code 2 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
-
Thursday 31 May 2012-1, 11:40 AM
کاربر سـایت
بابا اومدیم دور هم خوش باشیم اگه بنا باشه با هم دعوا کنید ما بریم با تشکر
-
-
Thursday 31 May 2012-1, 07:31 PM
-
-
Friday 1 June 2012-1, 02:19 AM
کاربر سـایت
آخرین پست !!
 نوشته اصلی توسط boyfat
( این وبلاگی بود که من رفتم )
والا من دفعه سوم یا چهارمم بود که میرفتم تو این سایت شما
با شما دشمنی ندارم و
من قصد بی احترامی نداشتم اما کاش بجای این 15 سال که تجربه کسب کردین درباره زیر خاکی
1 سال وقت صرف فهم و شعور می کردی که متوجه بشی من قصد بی احترامی نداشتم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
اول اینکه با دیدن این پست ، دیگه واقعا برای خودم و نیز یک عده جوان پاک و بی آلایشی که به این انجمن می آیند، متاسف شدم و اگر می دانستم که شما اینقدر سطح معلومات و سوادتان پایین هست ، حتما کمی ساده تر می نوشتم تا زود لب ور نچینی و مستقیما زبان به توهین بگشایید. اگر معلومات داشتید و یا لااقل راه صحیح گفتمان را بلد بودید ، دلم نمی سوخت !! ولی وقتی می بینم شما حتی معنی جملات من را متوجه نشده اید و با بی تجربگی و خامی مرا مستقیما بی شعور و نفهم خطاب می کنید!؟ و حتی هنوز هم متوجه نیستی که کلمات بکار گرفته شده در همان نامه اول توسط شما نیز توهین مستقیم و تمسخر بنده معنی می گردد، در صورتی که من با حالتی طنزگونه و فقط جهت مزاح با دوستان فرهیخته و با فرهنگ، آن جمله را بکار بردم و اصلا کسی رو خطاب مستقیم خود قرار ندادم و اگر این وسط حسود و بخیل تشریف داشته باشه ! می تواند ناراحت شده و حقم با او خواهد بود، چرا که اگر من هم اینگونه بودم شاید بهم بر می خورد !!؟
در هر صورت جهت اطلاع دوستان گرامی این انجمن عرض می نمایم که بنده با شرکت در این انجمن ، قصد داشتم تا بدون ریا به راهنمایی افرادی بپردازم که شاید توان عضو شدن و حتی خریدن یک پکیج 27000 تومانی بنده را نداشته باشند ، ولی متوجه شدم که اینجا جای من نیست چرا که لااقل من از کودکی یاد گرفته ام که به بزرگتر و پیشکسوت خود در هر حالت توهین و ... نکنم و با عرض پوزش از تمامی دوستان و اعضاء با معلومات و قابل احترم این انجمن، ضمن عذر خواهی از آنان، با همگی خداحافظی نموده و آرزوی موفقیت برای همه را دارم و متذکر می شوم 45 حدود روز پیش ، درست پس از مصاحبه بنده با روزنامه شرق و حتی دو هفته قبل از چاپ و انتشار مصاحبه مذکور که البته بخش عمده آن نیز در زمان انتشار، سانسور و حذف مصلحتی گردیده بود!!؟ ابتدا شماره تلفن همراهم (09117819891) به دستور مقام قضایی تا اطلاع ثانوی توقیف و مسدود گردید و سپس صبح روز بعد وبلاگم نیز ---------- شد و من با تلاش شبانه روزی و با حمایت کاربران و مشترکان ، توانسته ام تا حدودی دوباره آن را در کانون توجه قرار دهم ، آن وبلاگ نه تنها ---------- شد، بلکه از بیخ و بنیان نیز مسدو.د گردید و فقط شانس آوردم که الحمدالله، خودم و دهنم و دستم و ... را نیز مسدود و ---------- ننمودند!!؟ که البته جای تشکر و قدردانی دارد!
در هر حال با امید به موفقیت تمامی شما سروران و جویندگان بی ادعا و صبور این انجمن، لینک مصاحبه روزنامه مذکور را نیز چهت رویت به حضورتان تقدیم می دارم. ( با تشکر - فرید باقری )
11 /3/ 1391 ،
صفحه ششم، تحت عنوان غیر اصولی:
-
-
Sunday 3 June 2012-1, 01:26 AM
-
-
Saturday 9 June 2012-1, 01:12 AM
-
-
Tuesday 12 June 2012-1, 12:32 PM
کاربر سـایت
-
-
Sunday 17 June 2012-1, 07:19 PM
کاربر سـایت
دوست عزیز مقداری حرف شما د رست است ولی اقا باور کن دست ما به چیزی بند نیست دستامون ازاد ازاد هست
اخر تکلیف خودت رو باخودت روشن کن
اخرسر فکر میکنی با خوندن این سایت علاقه مند شدم یا اینجوری فکر نمیکنی
ولی در کل پایه خوبی هستم
دوستان اگه تجریاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
در مورد فلز یاب هم اگه دوستان کمکی کنند ممنون میشم
علی یاردتون دست حق نگهدارتون
-
کلمات کلیدی این موضوع