تبلیغات

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ف ی ل ت ر شکن ؛صد در صد تضمینی

مدیر تـالار عمومی amirkurd آواتار ها
    حالت مـن:
    Khonsard
    تشکر ایشان از کاربران
    3,809
    تشکـر شـده: 7,138 بـار در 3,419 پست

koshti ف ی ل ت ر شکن ؛صد در صد تضمینی

امروز می خواهم چند تا ---------- شکن (Filter Breaker)برای شما معرفی کنم این---------- شکن هاکه خدمتشما معرفی می کنم صد در صد کار می کنه و تضمینی است و کاملا رجستری شده است و شما می تونید بدونهیچگونه شک و تردیدی ازشون استفاده کنید البته همیشه در نظر داشته باشید که اینروزها---------- شکن های تقلبی و نوظهورزیادی وجود داره که بسیار مخرب هستند وسیستم شما رو به هم می ریزند و به هدفی هم که دارید نمی رسیدو بجای اینکه ---------- شکنی بکنند بین انسان و خدایش ---------- درست می کنند. از این ---------- شکن ها که وارد دنیای انسانها شده اند می توان به تعصب غیر صحیح ،تقلید کور کورانه ، پیروی کردن از اکثریت ،مد گرایی ،پیروی کردن از عادات زشت اجتماعی و غیره اشاره نمود .
    وقتیانسان مرتکب گناه میشه به مرور و تکرار گناه ها خودشو از خدا دورتر میکنه و کم کم گناهان فیلترهایی میشند که مانع ارتباط انسان با خدای خودش می گردند در ایننوشته قصد داریم ---------- شکن هایی رو خدمتتون معرفی کنیم، با استفاده از اونها هیچفیلتری نمی تونه مانع شما باشه...........

1)نماز: بهترین ---------- شکن دنیا که خود خدا هم زیر این ---------- شکن را امضا و مهرکرده خصوصیت مهم این ---------- شکن اینه که مانع میشه انسان با گناه کردن فیلترهایی روبین خودش و خداش ایجاد کنه ... اگه باور نداری این آیه رو بخون " ان الصلاه تنهیعن فحشا و المنکرعنکبوت/44"
    2)قرآن : لنگه نداره همه کسانی که متخصص هستند از این ---------- شکن بی بدیلاستفاده می کنند و جلوی کلام خدای تبارک و تعالی زانو می زنند برای استفاده ازاین ---------- شکن آن را بخوانید و بفهمید و به آن عمل کنید>
    3)ولایت: این ---------- شکن بسیار قوی عمل می کنه برای استفاده از آن باید علاوه بر اعتقاد و محبت اهل بیت علیهم السلام انسان بهسلاح عمل هم مجهز باشه و اطاعت پذیری از ولایت جزء لا بنفک وجودش باشه.

سرایی که می گفتند خانه ی من است،
    به منزلگاه اشباح می ماند،
    با نشانهای به جای مانده از روزگاران وصل.
    آیا من خود شبحی بوده ام همه عمر،
    یا خواب می دیدم همه ی آن روزان و شبان را؟
    دیری است که درگذشته ام و درگذاشته ام همه ی رویاها را.
    شهر من منزلگاه اشباح است،
    می روند و می آیند و خاکستر به جای می گذارند،
    شهر من دل من بود.

خب ديدم ورژن پارسيان عوض شده گفتم افت داره با همون داس كهنه بيام مام ورژن داسمون رو عوض كرديم

2. 5 نفر از amirkurd تشکر کرده اند:

Admin (Wednesday 29 September 2010-1), GASLAKH (Wednesday 29 September 2010-1), NANAZ (Monday 4 October 2010-1), tanha715 (Friday 5 November 2010-1), weldan (Tuesday 28 September 2010-1)

3. Left Ad Image/Code 1 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
    Right Ad Image/Code 2 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.

Bookmarks