طرز تهيه حموس (غذاي لبناني)
پارسیان
مواد لازم براي 6 نفر :
نخود 500 گرم
روغن كنجد 1 ليوان
سير 1 بوته
نمك به مقدار كافي
ليمو ترش 2 عدد
زيتون سبز يا سياه مقداري
فلفل قرمز كوبيده نصف قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


نخود را از چند ساعت قبل خيس كنيد و پوست بگيريد(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزيد و بعد پوست آن را بگيريد). نخود پوست گرفته را با مقداري آب و يك بوته سير پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا بپزيد و بعد آن را چرخ كنيد. نخود بايد طوري پخته شده باشد كه پس از چرخ كردن، هيچ زبري نداشته باشد. روغن كنجد را كم كم داخل پوره ي نخود بريزيد و به هم بزنيد تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب يك عدد ليمو را بگيريد و با پوره مخلوط كنيد. مخلوط را بچشيد و نمك آن را اندازه كنيد. حموس بدست آمده را در يك ظرف بريزيد و روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد و فلفل قرمز را روي آن بپاشيد.

مي توانيد يك عدد ليمو ترش را حلقه حلقه كنيد و همراه با مقداري زيتون سياه روي هومز را تزئين كنيد.