لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
صفحه 1 از 35 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 278

موضوع: آشپزی در خانه

  1. Top | #1
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض آشپزی در خانه

    آشپزی در خانه
    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  2. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  3. Top | #2
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض ساندویچ گوشت به روش جدید

    ساندویچ گوشت به روش جدید


    پارسیان (شاپرزفا)
    این ساندویچ مطمئنا مورد علاقه کودکان و بزرگسالان خواهد بود و همه از این وعده غذای خوشمزه لذت خواهید برد...

    مطمئنا این ساندویچ مورد علاقه بچه ها و بزرگسالان خواهد بود. گوشت چرخ کرده را با حرارات کم روی گاز قرار دهید. در کنار بشقاب تان چیپس هویج و سبزیجات بگذارید.
    مواد لازم برای 12 نفر؛ هر نفر یک ساندویچ
    4/3 فنجان پیاز خرد شده
    2/1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
    2 پوند گوشت چرخ کرده
    2 فنجان سس گوجه فرنگی بدون نمک
    2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
    1 قاشق غذاخوری خردل
    1 قاشق چایی خوری پودر فلفل
    2 قاشق چایی خوری سس ورکسترشیر
    2/1 قاشق چایی خوری نمک
    2/1 قاشق چایی خوری شکر
    2/1 قاشق چایی خوری نارنج سرخ شده
    8/1 قاشق چایی خوری فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    یک ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید. پیاز خرده شده را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده و گوشت را د رماهیتابه بریزید. گوشت باید قهوه ای شود ،‌ در حین سرخ شدن ماهیتابه را تکان دهید. سس گوجه و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. زیر گاز را کم کنید.
    این غذا باید به مدت 15 دقیقه روی گاز بماند تا بپزد ، چند ثانیه یک بار محتویات آن را هم بزنید.مخلوط گوشت را گلوله کنید و آن گلوله را نصف کنید.

    ارزش غذایی
    کالری : 202 (27 درصد چربی )

    چربی : 6.2 گرم
    پروتئین : 10.2 گرم
    کربوهیدرات : 27 گرم
    فیبر : 2.5 گرم
    کلسترول:19 میلی گرم
    آهن : 19 میلی گرم
    سدیم : 39میلی گرم
    کلسیم : 68 میلی گرم
    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  4. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  5. Top | #3
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض كیك فنجانی موزی

    كیك فنجانی موزی


    پارسیان (شاپرزفا)
    این کیک را بعنوان یك میان وعده لذیذ همراه با چای میل كنید و از آن لذت ببرید ...
    زمان تهیه: 10 دقیقه
    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 24 عدد كیك فنجانی:
    پودر سبوس: 50گرم
    شیر گرم: 75 گرم
    زرده تخم‌مرغ: یك عدد
    موز: یك عدد
    روغن آفتابگردان: 50 گرم
    كشمش: 50 گرم
    شكر قهوه‌‌‌‌‌‌ای: 60 گرم
    آرد سبوس‌دار: 60 گرم
    جوش‌شیرین: 2/1 قاشق چایخوری
    بیكینگ‌پودر: 2/1 قاشق چایخوری
    نمك: 8/1 قاشق چایخوری
    دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
    زنجبیل: 4/1 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    1- فر را روی درجه 180 سانتی‌گراد یا 4 گاز از پیش گرم كنید.
    2- 24 قالب كوچك كیك تهیه كرده، درون آن‌ها كاغذ مخصوص كیك‌پزی را قرار دهید.
    پودر سبوس، شیر و موز را با یك همزن با هم مخلوط كنید و 5 دقیقه آن را كنار بگذارید. سپس، آن‌ها را درون یك دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ، روغن، كشمش و شكر به مدت یك دقیقه مخلوط كنید، پس از آن آرد، جوش‌شیرین، بیكینگ‌پودر، نمك، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنید.
    3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌های كوچك فنجانی بریزید (یك قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.



    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  6. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  7. Top | #4
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض سوپ ماکارونی فرمی

    سوپ ماکارونی فرمی


    پارسیان (شاپرزفا)
    آب مرغ را با پیاز داغ، نمك و فلفل روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید، سپس...

    مواد لازم

    ماكارونی فرمی شكل 150 گرم
    آب‌مرغ چهار لیوان
    پیاز داغ نصف پیمانه
    رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق سوپخوری
    نعنا خشك سه قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف پیمانه
    فلفل و نمك به میزان لازم

    طرز تهیه
    آب مرغ را با پیاز داغ، نمك و فلفل روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید، سپس ماكارونی و رب‌گوجه را داخل آن می‌ریزیم تا ماكارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه می‌كنیم. سوپ آماده سرو است. می‌توانیم از آبلیمو در موقع سرو استفاده كنیم.

    گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  8. Top | #5
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض پیتزای ایتالیایی

    پیتزای ایتالیایی


    پارسیان (شاپرزفا)
    برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد.
    مواد لازم برای خمیر
    نیم لیتر آب
    1 کیلو آرد سفید
    3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر
    10 تا 15 گرم نمک

    مواد لازم برای سس
    کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
    یک عدد پیاز
    دو پر سیر

    مواد لازم برای روی پیتزا:
    پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
    قارچ به مقدار لازم
    ژامبون به مقدار لازم
    برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد.

    طرز تهیه
    در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.
    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.
    برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.
    بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.
    برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.
    مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید
    برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.
    پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد .
    معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.
    برای پختن پیتزا‌ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. . اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد
    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  9. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  10. Top | #6
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض کیک آمریکایی

    کیک آمریکایی


    پارسیان (شاپرزفا)
    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم...
    مواد لازم برای کیک:
    آرد سفید =250 گرم
    شکر=175 گرم
    کره =150 گرم(و یا روغن جامد 120 گرم)
    پکینگ پادر =دو قاشق مرباخوری
    تخم مرغ =2 عدد
    شیر = یک پیمانه(یک لیوان معمولی)
    وانیل =1/2 قاشق چایخوری
    مواد لازم برای تزئین کیک:
    شیر=6 قاشق سوپخوری
    شکر =100 گرم
    کره =50 گرم
    عسل =50 گرم
    گردوی خرد شده =100 گرم
    زرده تخم مرغ =2 عدد
    طرز تهیه:
    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم؛ کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید. قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود؛ بعد قالب را بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.. این کیک را می‌توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می‌نمائیم.



    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  11. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  12. Top | #7
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو

    چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو


    پارسیان (شاپرزفا)
    ظرفی پیرکس یا چینی (بهتر است گرد باشد) برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را می پوشانیم. ازهر مواد مقداری روی چیپس ها پخش می کنیم. و سپس
    مواد لازم:
    سوپر چیپس یا چیپس ساده =1بسته
    قارچ =200 گرم
    فیله مرغ پخته =100 گرم
    کالباس(به هر طعم دلخواه ) =100 گرم
    نخود و ذرت پخته = مقداری
    پنیر پیتزا =150 گرم
    پنیر گودا یا بلوچیز = به مقدار کم برای طعم بهتر

    طرز تهیه:
    از مایکرویو فقط برای آب کردن پنیر استفاده می کنیم. پس باید همه مواد از قبل پخته شده باشند. تنها مواد خام ما قارچ هست که آن را به صورت اسلایس خورد کرده و به یک حبه سیر تفت می‌دهیم. دقت داشته باشید که آب قارچ کاملا تبخیر شود. فیله مرغ پخته را با چاقو ریز می‌کنیم و کالباس را به صورت درازا خورد می‌کنیم.
    ظرفی پیرکس یا چینی (بهتر است گرد باشد) برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را می پوشانیم. ازهر مواد مقداری روی چیپس ها پخش می کنیم. و سپس یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد پخش می‌کنیم (دقت شود استفاذه از پنیرهای طعم دهنده لزومتی ندارد ولی اگر استفاده شود طعم بهتری را تجربه خواهید کرد). دوباره یک ردیف چیپس یک ردیف مواد و سر آخر مابقی پنیر. کاری که در این لحظه بهتر است انجام دهید این است که با کف دو دست از بالا روی چیپس پنیر فشار وارد کنید تا هم کمی چیپس ها خورد شود و هم مواد به هم بچسبند.
    سپس برای آب شدن پنیر با توجه به قدرت مایکرویوتان 2 الی 3 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.توجه کنید این روش پنیرتان رو طلایی نمیکند و فقط آب میک‌ند. برای طلایی شدن پنیر میتونید از گریل مایکرویو استفاده کنید (اگر علاقه دارید روی پنیرها طلایی شود وگرنه لزومی ندارد).غذا آمادست نوش جانتان.سس قرمز تند به عنوان چاشنی یادتون نره.


    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  13. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

  14. Top | #8
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.43
    حالت من : Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,856 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض سمبوسه هندی

    سمبوسه هندی


    پارسیان (شاپرزفا)
    روغن و ادویه كاری را به تخم مرغ اضافه كرده هم بزنید سپس سیب زمینی آبپز را به مواد اضافه كنید هم بزنید...
    مواد لازم برای خمیر سمبوسه:
    آرد=3 لیوان
    تخم مرغ=1 عدد
    روغن=2 قاشق غذاخوری
    ادویه كاری=1 قاشق غذاخوری
    آب=4/1 لیوان
    سیب زمنی آبپز=1 عدد
    خمیرمایه=1 قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای داخل سمبوسه:
    سیب زمینی نیمه آبپز شده=2 عدد
    فلفل دلمه=1 عدد
    فلفل سبز تند=1 عدد
    پیاز=1 عدد
    سیر=1 حبه
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    پودر فلفل قرمز=كمی

    طرز تهیه خمیر:
    1. تخم مرغ را در ظرفی ریخته بزنید.
    2. روغن و ادویه كاری را به تخم مرغ اضافه كرده هم بزنید سپس سیب زمینی آبپز را به مواد اضافه كنید هم بزنید.
    3. آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
    4. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ور بیاید.
    5. برای مواد داخل سمبوسه،پیاز و سیر را نرم رنده كرده و در روغن كمی تفت دهید سپس فلفل دلمه را به صورت خلال باریك خرد كرده در روغن كمی تفت دهید.
    6. سیب زمینی نیمه آبپز شده را به صورت مكعب شكل خرد كرده همراه با بقیه مواد كمی تفت دهید سپس به آن ادویه اضافه كرده مواد را هم بزنید.
    7. از خمیر 16 گلوله كوچك برداشته سپس هر كدام را جداگانه با وردنه باز كرده و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.

    پارسیان (شاپرزفا)

    8. خمیر را طبق شكل درآورده و با مواد سمبوسه پر كنید.

    پارسیان (شاپرزفا)
    پارسیان (شاپرزفا)
    پارسیان (شاپرزفا)
    پارسیان (شاپرزفا)

    9. سمبوسه‌ها را طبق شكل بسته و در روغن فراوان سرخ كنید.
    «« در جهان هیچ چیز بهتر از راستی نیست »»

  15. کاربر مقابل از Bauokstoney عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Admin (Sunday 1 November 2009-1)

صفحه 1 از 35 1234511 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •