لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
صفحه 3 از 156 نخستنخست 12345671353103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 17 تا 24 , از مجموع 1241

موضوع: مطالب متنوع علمی و پزشکی دارو ، تغذیه و سلامت

  1. Top | #17
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    داشتن رژیم غذایی سالم، در پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه موثر است


    پارسیان (شاپرزفا)
    مصرف میوه و سبزی، راه پیشگیری از سنگ کلیه
    بر اساس یک بررسی جدید، داشتن رژیم غذایی سالم، در پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه موثر است.
    نتیجه بررسی جدید اریک تیلور و همکارانش در بیمارستان زنان و بریگهام (Brigham and Women’s Hospital)، مصرف مقدار زیاد میوه، سبزی، خشکبار، فرآورده های لبنی کم چرب و انواع غلات، همراه با کاهش مصرف نمک، گوشت قرمز و فرآوری شده، از جمله سوسیس و کالباس، و نیز نوشیدنی های شیرین، روشی موثر برای جلوگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  2. Top | #18
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    مصرف گوشت درمیانسالی می تواند به بهبود انجام فعالیت های بدنی در زمان پیری کمک کند


    پارسیان (شاپرزفا)
    مصرف گوشت خطر آسیب‌دیدگی فیزیکی را در دوران کهنسالی کاهش می‌دهد
    مطالعه جدید نشان می دهد مصرف گوشت درمیانسالی حداقل هر دو روز یکبار می تواند در زمان پیری به انجام فعالیت های روزانه کمک کند.
    در حالی که اکثر افراد در هنگام پیری توانایی انجام کارهای روزانه و شخصی خود را از دست می دهند محققان دریافتند مصرف گوشت در میانسالی می تواند به بهبود انجام این فعالیت ها در زمان پیری کمک کند.
    محققان بدین منظور تحقیقی را در خصوص اثرگذاری مصرف غذا و فعالیت‌های افراد به انجام رساندند.
    بر این اساس آنها مصرف گوشت قرمز و ماهی و تخم مرغ و سایر عوامل موثر زندگی را بر روی هزار و۴۲مرد و هزار ۲۷۴ زن ۴۷ تا ۵۹ ساله که به طور مستقل زندگی می کردند، بررسی کردند.
    این افراد هیچ گونه مشکل قلبی که اصولا با افزایش جذب اسیدهای چرب موجود در گوشت در ارتباط است نداشتند.
    محققان بعد از ۱۹ سال فعالیت‌های این افراد را در هنگام پیری مانند توانایی غذا خوردن به طور مستقل ، لباس پوشیدن و حمام کردن و حرکت کردن را بررسی کردند.
    بر اساس این مطالعه مصرف گوشت حداقل دو بار در هفته در میانسالی در مقایسه با افرادی که کمتر از این مصرف می کردند به طور قابل ملاحظه ای خطر آسیب دیدگی فیزیکی بدن را کاهش می دهد.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  3. Top | #19
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    مصرف غذاهای پر کالری بلافاصله پس از ورزش ، سودمند ورزش برای سلامت بدن را خنثی می کند


    پارسیان (شاپرزفا)
    از مصرف غذا بلافاصله پس از تمرینات ورزشی پرهیز کنید
    متخصصان توصیه می‌کنند: از مصرف خوردنی‌های پر کالری و کربوهیدرات زیاد بلافاصله پس از ورزش کردن خودداری کنید.
    پژوهشگران در سه تحقیق جداگانه به این نتیجه رسیدند که مصرف این قبیل خوراکی‌ها پس از ورزش و تمرینات بدنی می‌تواند تاثیرات مفید و سودمند ورزش برای سلامت کل بدن را خنثی کند.
    به گفته این پژوهشگران؛ اکثر مردم به این علت ورزش می‌کنند که وزن خود را در حد تعادل نگه دارند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها و مشکلات کاهش پیدا کند اما اگر پس از ورزش بلافاصله از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بالا مانند نوشیدنی‌ها و شکلات‌های انرژی زا استفاده شود تمام تاثیرات مفید ورزش خنثی می‌شود. این تاثیر معکوس حتی در مورد افرادی که ورزشکاران حرفه‌ای و مسابقه‌ای هستند وجود دارد.
    بر اساس این تحقیق، متخصصان توصیه می‌کنند؛ اگر از مواد غذایی سبک و حاوی کربوهیدرات پایین استفاده شود، مزایای متابولیک ورزش کردن حفظ می‌شود.
    این سه تحقیق از سوی پژوهشگران دانشگاه ماساچوست آمهرست صورت گرفته است.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  4. Top | #20
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    استرس اجتماعی باعث چاقی شکمی می‌شود


    پارسیان (شاپرزفا)
    استرس اجتماعی باعث چاقی می‌شود
    پژوهشگران هشدار دادند که استرس اجتماعی سبب بروز چاقی می‌شود و به افزایش وزن کمک می‌کند.
    تحقیقات نشان داده است که استرس اجتماعی باعث انباشته شدن چربی بیشتر در حفره شکمی می‌شود و بنابراین خطر بروز حمله قلبی را تشدید می‌کند.
    به گفته پژوهشگران؛ استرس و تنش‌های اجتماعی موجب تشکیل پلاک در رگهای خونی و مسدود شدن آنها می‌شود.
    محققان دریافتند که استرس اجتماعی سبب آزاد شدن بیش از حد طبیعی هورمون‌های استرس می‌شود و این هورمون تجمع چربی را در ناحیه حفره شکمی تشدید می‌کند.
    این نوع چربی نیز به نوبه خود باعث تصلب شرائین در عروق کرونری شده و در نتیجه یکی از عوامل مهم ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ و میر در عصر حاضر است.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  5. Top | #21
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    کودکانی که شکم بزرگ دارند، در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند


    پارسیان (شاپرزفا)
    خطر بروز بیماری قلبی در کودکانی که شکم بزرگ دارند
    متخصصان هشدار دادند: کودکانی که شکم بزرگ دارند، در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند. در یک پژوهش جدید نشان داده شد: کودکانی که چربی زیاد در ناحیه شکم خود دارند، در سالهای بعد و در سنین بالاتر بیشتر به بیماری‌های قلبی مبتلا می‌شوند.
    محققان در این پژوهش اظهار داشتند که اندازه‌گیری منظم و روزانه دور کمر در کودکان چاق پیش‌بینی می‌کند که کدامیک از آنها بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند.
    پژوهشگران دانشکده پزشکی و کالج پزشکی جورجیا، در این باره خاطرنشان کردند: در حالی که چاقی به طور کلی برای قلب خطر مهمی محسوب می‌شود، اما از سوی دیگر چربی که در ناحیه دور کمر تجمع می‌کند، آن را تشدید می‌کند.
    در طول این پژوهش، محققان ۱۸۸ کودک چاق را در گروه سنی هفت تا ۱۱ سال مورد مطالعه قرار دادند.
    در این مطالعات معلوم شد: در کودکانی که شکم بزرگ دارند، احتمال تشکیل چربی‌های تری گلیسرید سه برابر و تشکیل کلسترول بد تا چهار برابر افزایش می‌یابد. این کودکان ۷/۳ برابر بیشتر در معرض خطر گرسنگی انسولینی شدید قرار دارند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  6. Top | #22
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    آشنایی با برخی از عوامل موثر در ایجاد بیماری قلبی عروقی


    پارسیان (شاپرزفا)
    ۳۵ درصد جمعیت در کشورهای در حال توسعه و صنعتی از فشار خون بالا که یک فاکتور مهم در حوادث عروق قلب و مغز است، در رنج بوده و متاسفانه ۲۵ درصد آنان از بیماری خود بی اطلاع هستند و ۵۰ درصد مبتلایان هرگز درمان صحیح نشده اند.
    دوعامل خطر مستقل در ایجاد بیماری قلبی عروقی ، پرفشاری خون و بالا بودن کلسترول خون است . دیده شده با کاهش مؤثر فشار خون می توان میزان حمله قلبی را تا ۲۱ درصد، سکته مغزی را تا ۳۷ درصد و مرگ در اثر این بیماری را تا ۲۵ درصد کاهش داد. با کاهش ۱۰ درصد از میزان کلسترول خون میزان بروز بیماری عروق کرونر تا ۳۰ درصد کاهش می یابد. ، تغذیه غلط ، اضافه وزن و چاقی نیز باید از طریق ایجاد تغییر در شیوه زندگی و داروهای مناسب تحت کنترل قرار گیرند..
    برای کنترل بیماریهای قلبی عروقی ابتدا باید عوامل خطر را شناخت و سپس مشخص کرد که کدامیک از عوامل را می توان تغییر داد و از میان عوامل قابل تقییر کدامیک را باید در اولویت قرار داد.
    * فشارخون بالا :
    فشار خون بالا میزان بار قلب را افزایش و از این طریق موجب ضخیم شدن و سخت شدن قلب می شود. علاوه براین شانس سکته مغزی ، حمله قلبی ، نارسایی کلیه و نارسایی احتقانی قلب را افزایش می دهد. با وجود عوامل خطر دیگر شانس حمله قلبی در بیماران مبتلا به پرفشاری خون چندین برابرخواهد شد.
    * کم تحرکی:
    زندگی بدون فعالیت یک عامل خطر برا ی بروز بیماری عروق کرونر است. فعالیت جسمانی متوسط تا شدید بصورت منظم از بیماری عروق خونی و قلب جلوگیری می کند.
    * چاقی و اضافه وزن:
    کسانی که چربی اضافه بخصوص در ناحیه شکمی دارندبیش از دیگران به بیماریهای قلبی دچار می شوند. افزایش وزن منجر به بالا رفتن بار قلب ، افزایش کلسترول خون و بالارفتن فشار خون از یکطرف و کاهش HDL از طرف دیگر می شود. این عامل خطر بروز دیابت را نیز در افراد افزایش می دهد. با کاهش حتی ۱۰ پوند میزان خطر حمله قلبی در افراد چاق کاهش می یابد.
    * دیابت:
    دیابت بطور جدی شانس بروز بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهد. حتی با وجود کنترل قند خون ، دیابت شانس بیماری قلبی را افزایش می دهد ولی در صورت عدم کنترل این خطر به مراتب بالاتر خواهد رفت
    * دیگر عوامل خطر
    پاسخ افراد به استرس های روزمره نیز می تواند در ایجاد بیماری قلبی سهم داشته باشد. بطور مثال بعضی از افراد در اثر استرسهای روزمره به مصرف دخانیات روی آورده یا بیش از حد غذا می خورند و بدین صورت خود را در معرض عوامل خطر ثابت شده بیماریهای قلبی عروقی قرار می دهند.
    * مصرف بالای الکل:
    نوشیدن زیاد نوشابه های الکلی منجر به افزایش فشار خون و بروز بیماری نارسایی احتقانی قلب می شود. با اینکه بنظر می رسد مصرف الکل در حد متوسط شانس بیماری کرونر قلب را کاهش می دهد ، بعلت عوارض بیشمار الکل توصیه نمی شود که افراد مصرف الکل را شروع ویا میزان آن را افزایش دهند.
    * رژیم غذایی بد
    ۲۵ میلیگرم افزایش در کلسترول رژیم غذایی کلسترول خون را ۱ واحد بالا میبرد و افزایش کلسترول خون منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی میشود.مواد غذایی حاوی کلسترول بالا ،کلسترول خون و LDL را بالا میبرند،اما به مقدار کمتر از چربی اشباع.بطوری که غذاهای پر از چربی اشباع ۴ برابر غذاهای پر از کلسترول، چربی خون را بالا میبرند.بعضی افراد به کلسترول رژیم زیاد پاسخ میدهند (HYPERRESPONDER) یعنی با خوردن غذاهای پر کلسترول،کلسترول خونشان بالا میرود ولی بعضی افراد کم پاسخ نمیدهند (HYPORESPONDER)، یعنی بعد از خوردن غذاهای پرکلسترول،کلسترول خونشان تغییری نمیکند. حذف کامل کلسترول از رژیم غذایی خطرناک است؛از جمله باعث کاهش کولین و اختلال کار کبد می شود.با این حال توصیه می شود روزانه کمتر از ۳۰۰ میلیگرم کلسترول دریافت شود.
    * منابع غذایی کلسترول:
    - زرده تخم مرغ:
    زرده تخم مرغ غنی از کلسترول است و در افرادی که ریسک فاکتورهای بیماریهای قلبی را دارند باید به ۳ تا در هفته محدود شود.ضمن اینکه حاوی لسیتین است که چربی خون را پایین می آورد.سفیده تخم مرغ غنی از پروتئین (با امتیاز ۱۰۰) است و نباید محدود شود.
    - کره :
    کره حیوانی چربی اشباع است و حاوی کلسترول هم هست و دو فاکتورخطر دارد.
    کره گیاهی (مارگارین) چربی اشباع است و کلسترول ندارد،ولی حاوی اسید های چرب ترانس است که فاکتور خطر بیماریهای قلبی و سرطان است. در کل کره های گیاهی نرم که کمترین اسید های چرب ترانس را دارا هستند نسبت به کره های حیوانی ارجحیت دارند.
    - روغن حیوانی:
    این نوع روغن هم چربی اشباع و هم کلسترول بالایی دارد و در بیماران قلبی توصیه نمیشود.
    - گوشت و امعاء و احشاء:
    - جگر : پروتئین آن بالاترولی چربی آن پایین تراز گوشت قرمز است .
    ۳ برابر گوشت قرمز آهن دارد و غنی از VIT Aو VIT B12 است.کلسترول آن بالاتر از گوشت است.
    - دل و قلوه(قلب و کلیه): پروتئین و چربی شبیه به گوشت دارد،کلسترول قلوه بالاتر از دل و گوشت و شبیه به جگر است.آهن آن بیشتر از گوشت است.
    - سیرابی و شیردان:
    چربی آن در مقایسه با گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفند کمتر و مشا به گوشت کم چرب است.پروتئین آن برابر با گوشت قرمز و سفید است.کلسترول آن از دل و قلوه و جگر پایین تر است.مصرف آن ۴-۳ بار در ماه همراه با نان یا برنج اشکال ندارد.
    در افرادی که هایپرلیپیدمی دارند مصرف جگر و امعا و احشا به یک بار در ماه محدود میشود
    -روغن‌های اشباع شده، روغن جامد حیوانی، کره، روغن جامد نباتی و چربی‌های همراه با گوشت، خطرسازترین عامل برای بیماران قلبی هستند.
    چربی‌های اشباع شده به علت رسوب در دیواره عروق باعث تشدید بیماری‌های قلبی می شوند.
    افراد مبتلا به بیماری قلبی از خوردن سوسیس و کالباس ، شیرینی‌های پرچرب، سس‌ها و کباب‌های کوبیده پرچربی پرهیز کنند.
    مصرف لبنیات کم چرب و نان سبوس دار که حاوی مقادیر زیادی ویتامین B بوده و باعث کاهش چربی خون این بیماران می شود بهترین روغن برای مصرف به خصوص در افراد مبتلا به بیماری‌های قلب وعروق، روغن مایع ذرت و آفتابگردان است.
    مهمترین علت مصرف زیاد روغن جامد ناآگاهی مصرف‌کنندگان از مضرات آن، اقتصادی بودن و بهره‌مندی روغن‌های نباتی و جامد از یارانه‌های دولتی می باشد.علت عمده جامد کردن و هیدروژنه کردن روغن‌های مایع، گرایش مصرف‌کنندگان به استفاده از روغن جامد، پایداری این نوع روغن در مقابل عوامل محیطی و سهولت در حمل و نقل آن می‌باشد.
    در سالهای اخیر تمام کارخانه‌های تولیدکننده مواد غذایی موظف شده‌اند مواد تشکیل‌دهنده و میزان انرژی و کالری هر ماده را بر روی آن حک کنند تا افرادی که دچار مشکل چربی خون یا بیماری قلبی هستند، از ترکیبات آن آگاه باشند. : در فرایند جامدکردن روغن، اسیدهای چرب با هیدروژن اشباع می‌شود که این اسیدها برای سلامتی مضر بوده و همچنین در این فرایند ترکیب‌های غیرعادی دیگری به‌نام اسیدهای چرب ترانس بوجود می‌آید که آن هم مضراست چربی ترانس موجود در روغن جامد باعث افزایش چربی بدخون و کاهش چربی خوب خون شده و کلسترول خون را بالا می‌برد که افزایش آن برای قلب بسیار مضر است.
    در عوض باید روغن‌های کلزا(کانولا)، سویا، زیتون، بادام و آفتابگردان جایگزین آنها شوند.
    روغن مایع به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب غیراشباع فراوان و فاقد کلسترول است بر روغن جامد برتری دارد چرا که روغن جامد هیدروژنه که میزان اسیدهای چرب اشباع آن بیش از ‪ ۲۵درصد و اسیدهای چرب ترانس آن بیش از ده درصد باشد، خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد.
    مصرف ماهی، زیتون و مغز گردو، بادام، حاوی روغن با کیفیت مطلوب هستند و روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا ‪۳ و روغن زیتون و روغن دانه انگور و گردو به دلیل دارا بودن اسید اولئیک فراوان باعث کاهش کلسترول بد (‪ (LDLخون می‌شود و برای سلامت قلب و عروق مفید است.
    حتی‌الامکان از مصرف غذاهای سرخ کرده خودداری شود و در صورت لزوم از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده گردد.
    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی درمقابل حرارت پایدار است، این موضوع به‌آن معنی نیست که از این نوع روغن چندین بار می‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد.
    ، یکی از راههای نهادینه کردن مصرف روغن مایع بین آحاد مردم توزیع روغن مایع یارانه‌ای به جای روغن جامد است.
    مصرف‌کنندگان باید تا حد امکان از روغن مایع که فاقد اسیدهای‌چرب اشباع شده و ایزومر ترانس است استفاده کنند.: غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ‌شده و مرغ سوخاری که متاسفانه در بین مردم بیشترین تقاضا را دارد، سرشار از چربی‌های ترانس بوده و برای سلامتی بدن بسیار مضر است.هنگام سرخ کردن مواد غذایی با روغن مایع یا سایر روغن‌ها، حرارت نباید از ‪ ۱۷۰درجه سانتی‌گراد تجاوز کند، زیرا حرارت زیاد موجب دود کردن و سوختن روغن و تغییر ترکیب شیمیایی و در نتیجه سرطان‌زایی آن می‌شود.
    نصب برچسب میزان ترانس روی بسته روغن‌های جامد می‌تواند به‌منزله هشداری جهت کنترل مصرف این نوع روغن‌هابشمار رود این طرز تفکر که روغن جامد و به ویژه حیوانی هیچ ضرری برای سلامتی بدن ندارد کاملا اشتباه است و در دراز مدت باعث بروز سکته‌های مغزی و قلبی می‌شود
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  7. Top | #23
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    چربی موجود در برخی غذاها ، افراد را به زیاد خوردن وادار می کند


    پارسیان (شاپرزفا)
    چرب بودن غذا ، محرک پرخوری
    براساس شواهد جدید ، چربی برخی از مواد غذایی با تاثیر مستقیم بر مغز انسان موجب پرخوری می شود.
    به گفته محققان : وجود اسیدچرب اشباع شده ای موسوم به اسید پالمیتیک در برخی مواد غذایی مانند کره ، پنیر و روغن های گیاهی وجود دارد، باعث می شود تا مغز پیام هایی مبنی بر نادیده گرفتن نشانه های سیری به سلول ها ارسال کند.
    شواهد نشان می دهد: این نوع چربی ، عملکرد هورمون های تنظیم کننده اشتها را مختل می کند.
    محققان امیدوارند: با این کشف جدید ، به روش نوینی برای کاهش پرخوری در افراد دست یابند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  8. Top | #24
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    خوردن چیپس و شکلات، موجب مشکلات روانی و بروز جوش و آکنه می شود


    پارسیان (شاپرزفا)
    ارتباط مصرف چیپس و شکلات با بروز آکنه
    دانشمندان دریافتند، خوردن چیپس و شکلات، افزون بر مشکلات روانی، موجب بروز انواع جوش، آکنه، برآمدگی و لک های پوستی در نوجوانان می شود.
    “جان اندرس هالورسن”محقق دانشگاه “اسلو” همراه همکارانش، علت های احتمالی بروز شرایط پوستی متداول را بررسی کردند.
    تیم تحقیق ارتباط میان بروز آکنه، رژیم غذایی و مشکلات روانی را در زنان و مردان مطالعه کردند.
    محققان در پی این مطالعه دریافتند، میان بروز آکنه و مصرف نکردن و یا کم خوردن سبزی های تازه و خام در دختران، ارتباط مهمی وجود دارد.
    دکتر “هالورسن” در این باره گفت: مطالعه ما ارتباط احتمالی میان رژیم غذایی و آکنه را نشان می دهد.
    وی افزود: با وارد کردن نشانه های افسردگی و اضطراب در الگوی آماری، نقش رژیم غذایی کم رنگ شد، در حالی که از سوی دیگر ارتباط میان آکنه و مشکلات بهداشت روان، با وارد ساختن رژیم غذایی همچنان مستحکم بود.
    این محقق در ادامه گفت: این امر بر مشکلات بهداشت روان به عنوان یک جنبه مهم از بروز آکنه در نوجوانان تاکید دارد.
    بروز شرایط پوستی نامناسب، میلیون ها نوجوان را متاثر کرده است.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


صفحه 3 از 156 نخستنخست 12345671353103 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات جذب مدیر
مختصری از ما انجمن پارسیان در حال تغییرات اساسی در روند فعالیت خود می باشد و امید داریم تا دوباره با حضور گرم شما کاربران محترم بتوانیم پارسیان فروم را به جایگاه واقعی خود برسانیم.منتظر خبرهای جدیدی از طرف ما باشید...