لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
صفحه 4 از 156 نخستنخست 123456781454104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25 تا 32 , از مجموع 1241

موضوع: مطالب متنوع علمی و پزشکی دارو ، تغذیه و سلامت

  1. Top | #25
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    مصرف روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی هوش را به شدت افزایش می دهد


    پارسیان (شاپرزفا)
    تاثیر مصرف سبزی در افزاش هوش
    مصرف روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی توانایی شناختی و هوش افراد را به شدت افزایش می دهد.
    تحقیقات نشان می دهد، مصرف میوه و سبزی بعنوان منبع غنی از آنتی اکسیدان ها از آسیب و تخریب سلول ها مغز جلوگیری می کند.
    آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که برخی مواد سمی موسوم به رادیکال های آزاد را در بدن خنثی می کند و مانع تخریب سلول های حیاتی بدن و تشکیل غدد سرطانی می شوند.
    محققان موسسه شیمی زیستی و بیولوژی مولکولی دانشگاه «هنریش هین» در «دوسلدورف» آلمان با بررسی حدود ۲۰۰ فرد بین ۴۵تا۱۰۲ سال نشان دادند افرادی که بطور متوسط ۴۰۰گرم میوه و سبزی تازه در روز مصرف می کنند دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان ها هستند.
    سطح بالای آنتی اکسیدان ها شاخصی برای نشان دادن سطح پایین رادیکال های آزاد است. آنتی اکسیدان ها یکی از حامیان اصلی شکستن لپیدها به شمار می روند.
    همچنین در این تحقیقات مشخص شد که در این افراد توسعه توانایی شناختی نسبت به افرادی که روزانه کمتر از ۱۰۰ گرم سبزیجات و میوه مصرف می کنند بالاتر است.
    به گفته این محققان، اثرات مفید میوه و سبزیجات کاملا مستقل از سایر فاکتورهای سن، جنس، وزن، قد، سواد، سطح چربی ها و سطح آلبومین است.
    این فاکتورها بطور عادی بر روی کیفیت آنتی اکسیدان های حاضر در ارگانیسم و توسعه مغزی اثر می گذارند.
    نتایج این بررسی ها ارتباط چندگانه میان میوه و سبزی، دفاع آنتی اکسیدان ها و توانایی های شناختی را نشان می دهد.
    لازم به ذکر است که مواد غذایی کمی وجود دارد که از نظر ارزش تغذیه ای با سبزیجات برابری کنند.
    کاهش سطح اسید فولیک در بدن با بروز بیماری آلزایمر ( فراموشی دوران پیری ) مرتبط است.
    همچنین آنتی اکسیدان ها و فیتوکمیکال ( رنگدانه های گیاهی ) های موجود در سبزیجات، هوش شما را حفظ خواهند کرد.
    توصیه می کنم روزانه به ازای هر ۲۵ کیلوگرم از وزن بدن خود ۵/۰ کیلوگرم سبزیجات مختلف مصرف کنید.
    اگر نوع متابولیسم بدن خود را بدانید، می توانید مقدار دریافت سبزی را تنظیم کنید. مثلاً اگر دریافت پروتئین شما بالاست، به مصرف سبزی زیادی نیاز ندارید؛ مثلاً بجای ۵/۰ کیلو ، روزانه ۲۵۰ گرم سبزیجات به ازای هر ۲۵ کیلو از وزن بدن نیاز دارید.
    اگر پروتئین رژیم شما بالاست، بایستی سبزیجاتی را مصرف کنید که پتاسیم کمتری دارند مثل گل کلم، لوبیای سبز، اسفناج، مارچوبه، قارچ و کرفس ، زیرا مصرف سبزیجاتی که پتاسیم زیادی دارند مثل کاهو، کلم پیچ و سایر انواع کلم به همراه پروتئین زیاد ، باعث عدم تعادل بیوشیمیایی بدن خواهد شد.
    ولی افرادی که دریافت کربوهیدرات غذایی اشان نسبت به پروتئین و چربی بیشتر است، می توانند سبزیجات فراوانی مصرف کنند به خصوص انواعی را که پتاسیم بالایی دارند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  2. Top | #26
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    فقط ۳ درصد از انگلیسی‌ها می‌دانند که خطر ابتلا به سرطان‌ها با داشتن وزن سالم کاهش می‌یابد


    پارسیان (شاپرزفا)
    در یک تحقیق آماری اعلام شد: , فقط ۳ درصد از انگلیسی‌ها، چاقی را عامل سرطان می‌دانند
    محققان انگلیسی در یک پژوهش آماری جدید دریافته‌اند که تنها ۳ درصد از مردم این کشور می‌دانند که اضافه وزن یکی از مهمترین عوامل خطرزا در بروز سرطان است.
    در این پژوهش معلوم شد: فقط ۳ درصد از انگلیسی‌ها می‌دانند که خطر ابتلا به سرطان‌ها با داشتن وزن سالم کاهش می‌یابد.
    بر اساس تحقیقات منتشر شده از سوی مرکز تحقیقات سرطان انگلیس، اضافه وزن و چاقی یکی از مهمترین عوامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است.
    بر اساس این پژوهش جدید که روی ۴۰۰۰ نفر انجام شد، ۹۷ درصد از این افراد نمی‌دانستند که نگه داشتن وزن بدن در حد سالم و متناسب راهی موثر برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان است.
    دکتر سارا هیوم رییس بخش اطلاعات بهداشتی در مرکز تحقیقات سرطان انگلیس در این باره گفت: تشویق مردم به تغییر در رفتارهایشان کار دشواری است اما اولین مرحله برای موفقیت در این زمینه آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم درباره موثر بودن این تغییرات است.
    وی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات ما اگر هر فردی تلاش کند که وزن سالم و طبیعی خود را حفظ نماید، سالانه بیش از ۱۳ هزار مورد ابتلا به سرطان کاهش می‌یابد.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  3. Top | #27
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    علاوه بر کمیت و کیفیت خوراکی ها ، زمان مصرف آنها نیز چاقی نقش دارد


    پارسیان (شاپرزفا)
    غذا خوردن دیرهنگام باعث چاقی می شود
    محققان می گویند: احتمال بروز چاقی در افرادی که دیرهنگام غذا می خورند، بیشتر است.

    گروهی از محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا با بررسی موش های آزمایشگاهی دریافتند، علاوه بر کمیت و کیفیت غذای مصرف شده، زمان مصرف آن نیز در تعیین وزن افراد نقش دارد.
    به گفته آنها، موش هایی که در ساعت های غیرطبیعی غذا می خورند، در شرایط مساوی دو برابر سایر موش ها چاق می شوند.
    پیش از این نیز نتیجه مطالعات نشان داده بود ساعت بیولوژیک انسان ها در مشخص کردن میزان انرژی جذب شده از مصرف مواد خوراکی نقش دارد.
    محققان هنوز به سازوکار کامل افزایش اضافه وزن در صورت تغذیه در زمان غیرمناسب پی نبرده اند.
    گفته می شود هورمون هایی که در زمان خواب ترشح می شود و تغییر دمای بدن در این زمان بر این موضوع تاثیرگذار است.
    “دینا آربل” سرپرست محققان دانشگاه ایلینوی می گوید: “یکی از موضوع های مورد علاقه در این تحقیق بررسی افرادی چاقی بود که در نوبت های کاری دیروقت کار می کردند.”
    به گفته وی بررسی وضع این افراد باعث شد دریابیم خوردن در زمان نامناسب باعث اضافه وزن می شود.
    محققان دانشگاه ایلینوی در تحقیقات خود به مدت شش هفته به دو گروه از موش های آزمایشگاهی غذای پرچرب یکسان دادند. زمان تغذیه این موش ها متفاوت بود.
    وزن موش هایی که دیروقت تغذیه می شدند، دو برابر گروه دیگر اضافه شد.
    این در حالی است که هر دو گروه از موش ها به یک اندازه خوراک دریافت کرده بودند و به یک اندازه فعالیت بدنی داشتند.
    “فرد تورک” یکی دیگر از محققان می گوید: این تحقیق نشان می دهد موضوع اضافه وزن تنها به میزان کالری دریافتی و میزان انرژی آزاد شده ارتباط ندارد.
    به گفته او تغذیه در زمان مناسب به کند کردن روند چاقی در افراد کمک می کند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  4. Top | #28
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    گل کلم، کلم و بروکلی برای سلامت قلب و عروق مفید هستند


    پارسیان (شاپرزفا)
    ‘کلم برای سلامت قلب و عروق مفید است’
    محققان می گویند به علت احتمالی مفید بودن بعضی از سبزی ها مانند گل کلم، کلم و بروکلی برای سلامت قلب و عروق پی برده اند.
    به گفته گروهی از محققان در بریتانیا، مواد شیمیایی موجود در این سبزیجات ساز و کار دفاعی عروق را در برابر بیماری ها تقویت می کند.
    محققان ایمپیریال کالج لندن می گویند امیدوارند این تحقیقات بتواند به یافتن روش های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی به وسیله تغذیه کمک کند.
    نتیجه این تحقیقات در مجله چاپ شده است.
    تصلب شرائین ناشی از تجمع چربی در دیواره رگ ها عامل بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی است.
    تجمع پلاک های چربی بر دیواره رگ ها به صورت یکنواخت انجام نمی شود و احتمال تجمع چربی در نواحی که رگ ها خم می شوند یا به چند شاخه تقسیم می شوند، بیشتر است.
    تحقیقات ایمپیریال کالج لندن نشان می دهد پروتئین که از تجمع پلاک های چربی در دیواره عروق ممانعت می کند، در این نواحی فعال نیست.
    این تحقیقات نشان می دهد مواد شیمیایی موجود در سبزیجات تیره کلمیان مانند گلم کلم و بروکلی پروتئین را در نواحی پرخطر رگ ها فعال می کند.
    دکتر پل اوانز، سرپرست محققان در این تحقیق می گوید یک ماده شیمیایی به نام سولفوروفان در یک سبزیجات وجود دارد که را فعال می کند.
    او گفت: “سولفورافان به طور طبیعی در بروکلی دیده می شود. بنابراین مرحله بعدی آزمایش ما این است که ببینیم آیا تنها با مصرف عادی بروکلی و سایر سبزیجات هم خانواده آن می توان از عروق محافظت کرد؟”
    دکتر اوانز ادامه داد: “باید دید آیا این ماده شیمیایی می تواند مانع از پیشرفت بیماری نیز بشود؟”
    پروفسور پیتر وایسبرگ، مدیر امور پزشکی بنیاد قلب بریتانیا می گوید نتیجه این تحقیق نشان می دهد که امکان محافظت در برابر بیماری های قلبی از طریق خوردن سبزیجات وجود دارد.
    به گفته او یافته های حاصل از این تحقیق می تواند به پیدا کردن راه های طبیعی یا درمانی برای جلوگیری از سکته قلبی کمک کند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  5. Top | #29
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    رژیم غذایی پرفیبر احتمال عود پولیپ های روده ای را کاهش می دهد


    پارسیان (شاپرزفا)
    سودمندی رژیم غذایی پرفیبر برای دستگاه گوارش
    مصرف غذاهای کم چرب و حاوی فیبر فراوان احتمال عود پولیپ های روده ای را کاهش می دهد.
    پژوهشگران اعلام کردند: احتمال بروز و عود پولیپ های روده بزرگ در افرادی که از رژیم های غذایی پرفیبر و کم چربی نظیر رژیم غذایی گیاهی استفاده می کنند ، کاهش می یابد.
    پژوهشگران انستیتو ملی سرطان با بررسی تاثیر این نوع رژیم غذایی بر پولیپ های روده بزرگ دریافتند: مصرف غذاهای کم چرب و پرفیبر ، احتمال عود پولیپ های روده ای را حدود ۳۰ درصد کاهش می دهد.
    پولیپ نوعی توده در جدار دستگاه گوارش است که در پاره ای موارد ممکن است بدخیم بوده یا زمینه ساز سرطان های دستگاه گوارش باشد.
    پیش از این نیز بررسی ها تاثیر فیبر را بر ارتقاء سلامت افراد نشان داده بود.
    مشروح این گزارش در نشریه اپیدمیولوژی American Journal of Epidemiology منتشر شده است .

    پولیپ روده بزرگ چیست ؟

    پولیپ روده بزرگ یک رشد خوش خیم شبیه یک انگور واقع بر یک ساقه یا به صورت مسطح واقع بر پوشش درونی روده بزرگ . پولیپ به صورت منفرد یا گروهی بروز می کند.
    علایم شایع
    بدون علامت (معمولاً)
    خونریزی مقعدی (گاهی )
    ترشج بلغمی از مقعد (گاهی )
    کرامپ یا درد شکمی
    علل
    ناشناخته
    عوامل افزایش دهنده خطر
    سابقه خانوادگی پولیپ های روده ای
    پیشگیری
    در صورت وجود سابقه قبلی پولیپ ، بررسی منظم با سیگموییدوسکوپی (روشی برای بررسی راست روده و قسمت تحتانی کولون با یک وسیله نوری با چراغی در نوک آن ) حداقل سالی یکبار یا بیشتر بنا به تصویه پزشک ، ضروری است .
    عواقب مورد انتظار
    معمولاً با جراحی قابل علاج است ، اگرچه ممکن است عود کند.
    عوارض احتمالی
    تغییرات بدخیمی تقریباً در ۱% پولیپ ها
    درمان
    اصول کلی
    بررسی های تشخیصی ممکن است شامل آزمایش های خون و مدفوع ، سیگموییدوسکوپی (روشی برای بررسی راست روده و قسمت تحتانی کولون با استفاده از یک وسیله بصری با چراغی در نوک آن ) و کولونوسکوپی (روشی برای تشخیص بیماری های کولون با مشاهده داخل کولون از طریق یک کولونوسکوپ قابل انعطاف ، یک وسیله فیبرنوری با چراغی در نوک آن )
    جراحی معمولاً برای برداشت پولیپ با قراردادن پروکتوسکوپ یا سیگموییدوسکوپ در ناحیه مقعد انجام می شود. پولیپ ها به وسیله سوزاندن یا جریان برق جدا شده یا تخریب می گردند. اگر گزارش آسیب شناسی نشان دهنده بدخیم بودن پولیپ باشد، برداشت کامل پولیپ و بافت اطراف ضروری است .
    در مورد پولیپ های متعدد، ناحیه درگیر کولون ممکن است از طریق برش جراحی در شکم (لاپاراتومی ) برداشته شود.
    داروها
    در این اختلال معمولاً دارو نیاز نیست .
    فعالیت
    محدودیتی وجود ندارد.
    رژیم غذایی
    رژیم غذایی پرفیبر و کم چربی
    در این شرایط به پزشک خود مراجعه نمایید
    در صورت دفع ترشح خونی یا بلغمی از مقعد
    ابتلای سایر اعضای خانواده به پولیپ یا سرطان روده بزرگ . در این شرایط مراجعه دوره ای به پزشک جهت معاینه ضروری است .
    رخداد موارد زیر پس از جراحی :
    ـ افزایش خونریزی مقعدی
    ـ تب ، لرز یا درد محل عمل ؛ این علایم ممکن است نشان دهنده عفونت محل باشند
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  6. Top | #30
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    غذای مدیترانه ای برای کنترل بهتر بیماری دیابت مفید است


    پارسیان (شاپرزفا)
    سودمندی رژیم غذایی مدیترانه ای برای مبتلایان به دیابت

    پژوهشگران از سودمندی رژیم غذایی مدیترانه ای برای کنترل بهتر بیماری دیابت خبر می دهند. گزارش محققین اعلام می دارد که تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در کنترل بیماری دیابت بیش از رژیم غذایی کم چربی – کم کالری است.
    بررسی اخیر پژوهشگران دانشگاه پزشکی ناپل در ایتالیا درباره ۲۵۶ بیمار مبتلا به دیابت نوع دو نشان می دهد: بهره گیری از رژیم غذایی مدایترانه ای و محدود کردن کربوهیدرات نه فقط به کاهش وزن بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند ، بلکه در کنترل بهتر قند خون آنان نیز موثر است .
    افزون بر این ، رژیم غذایی مدیترانه ای به پیشگیری از عوارض دیابت نیز کمک شایان توجهی می کند.
    همچنین بر پایه یافته های این پژوهش ، نیاز به مصرف داروهای کاهنده قند خون در بیماران دیابتی که از رژیم غذایی مدایترانه ای پیروی می کنند در مقایسه با مصرف کنندگان رژیم غذایی کم چرب و کم کالری از ۷۰ درصد به ۴۴ درصد کاهش می یابد.
    رژیم غذایی مدیترانه ای شامل مقدار فراوان میوه ، سبزی ، ماهی ، غلات کامل و روغن زیتون و میزان کم گوشت قرمز است.
    مشروح این گزارش در شماره جدید سالنامه طب داخلی Annals of Internal Medicine انتشار یافته است .
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  7. Top | #31
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    هر چه غذای افراد چرب تر باشد، هوش و تحرک آنان کمتر می شود


    پارسیان (شاپرزفا)
    غذای پرچرب انسان را تنبل می کند
    پژوهشگران از تاثیر غذای پرچرب بر هوش و تحرک افراد خبر می دهند.
    پژوهشگران دانشگاه کمبریج انگلیس دریافتند هر چه غذای افراد چرب تر باشد، هوش و تحرک آنان کمتر می شود.
    در این تحقیق پژوهشگران موش ها را به دو دسته تقسیم کردند به دسته اول غذای کم چرب با ۵/۷ درصد کالری و به دسته دوم غذای پرچرب با ۵۵ درصد کالری دادند و پس از ده روز دریافتند موش های گروه دوم در مقایسه با گروه اول تنبل تر شده اند و حتی قدرت حافظه آنان نیز کمتر شده است.
    همچنین موش های گروه دوم پس از ده روز استفاده از غذاهای پرچرب، در استفاده از اکسیژن برای تولید انرژی و تحرک جسمی، قدرت کمتری داشتند چنان که قلبشان شدیدتر کار می کرد و دچار ناراحتی می شد.
    این موش ها همچنین در گذشتن از راه هایی پرپیچ و خم(هزارتو یا ماز) کندتر بودند و دچار اشتباهات بیشتری می شدند. پژوهشگران نوعی پروتئین به نام پروتئین ۳ را عامل این مسئله می دانند.
    براساس این یافته ها، برخی از پژوهشگران می گویند؛ غذاهای آماده چون سوسیس، کالباس و پیتزا می تواند موجب تحلیل رفتن قوای جسمانی و ذهنی شوند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  8. Top | #32
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    48.55
    حالت من : Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,997 بار در 29,566 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    کنترل نسبی وزن باعث افزایش طول عمر می شود


    پارسیان (شاپرزفا)
    عمر بیشتر با تناسب اندام
    کسانی که به طور نسبی وزن خود را کنترل می کنند، بیشتر از کسانی که توجهی به افزایش وزنشان ندارند عمر می کنند.
    محققان علوم پزشکی می گویند، تحقیق روی بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ آمریکایی نشان داد، میزان مرگ و میر ۲۰ درصد کسانی که کمتر ورزش می کنند، دو برابر کسانی است که حداقل میزان تناسب اندام را دارند.
    * چاقی می تواند یک علت یا ترکیبی از چند علت داشته باشد:
    ـ استعداد ژنتیکی
    ـ ورزش کم و داشتن تحرک کم
    ـ بیماری هایی که همچون کم کاری تیروئید، سبب چاقی می شوند.
    ـ ناهنجاری های خوردن از جمله پرخوری
    ـ فشارهای ذهنی
    در جوامع بی تحرک امروزی افراد مقادیر زیادی غذاهای پر انرژی می خورند و به نسبت غذایی که می خورند بسیار کم فعالیت می کنند.
    اگر چه بسیاری افراد استعداد چاقی دارند، اما بیشتر به علت کاهش فعالیت فیزیکی و داشتن رژیم های غذایی پرکالری چاقی همه گیر شده است.
    در این حال تحقیقات نشان می دهد، سالانه ۴۰۰ هزار نفر به علت پیروی از رژیم های غذایی غلط و بدون مواد مغذی و همچنین به علت ورزش کم و نداشتن تحرک کافی جان خود را از دست می دهند.
    پس از آمریکا ، کانادا و پس از آن مردمان قاره اروپا بیشترین میزان چاقی را دارند.
    در کشورهای مصر و مکزیک هم به تازگی ابتلا به چاقی بسیار در حال افزایش است.
    یکی از مهم ترین دلایل اجتماعی چاقی، کارکردن والدین در بیرون از منزل است،زیرا نه پدر و نه مادر فرصت تهیه غذا ندارند.
    به همین علت انواع غذاهای آماده و همچنین تعداد رستوران ها بسیار افزایش یافته است.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •