مواد لازم

500 گرم
گوشت با استخوان
و دنبه

ُسه عدد سیبزمینی کوچک

از هر کدام مقداری
رب گوجه زرد چوبه و نمک
از هر کدام 100 گرم
نخود و لوبيا

دو عدد پیاز

روش تهيه

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بريزيد و سپس نخود لوبيا و پياز پوست کنده ی دو نيم شده را شسته و به آن بيفزائيد و روی حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد
سی دقيقه مانده به اماده شدن چند عدد سيب زمينی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنيدو مجددا در قابلمه را بسته تا سيب زمينی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه يی تکه های دنبه مقداری سيب زمينی و پياز پخته را داخل آن بکوبيد و به غذا اضافه کنيد تا جا بيفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
نکته : چاشنی آبگوشت آبليمو يا ليموی عمانی است و معمولا با ريحان يا سبزی معطر صرف می شود