لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
صفحه 1 از 50 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 395

موضوع: بانک مقالات خواص خوراکی ها

  1. Top | #1
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض بانک مقالات خواص خوراکی ها

    آشنايي با خواص بادام

    بادام يك غذاي پرچربي است كه بر خلاف ديگر غذا‌هاي چرب نه تنها براي سلامتي خطري ندارد، بلكه آن را تضمين مي‌كند.
    چربي موجود در بادام از جنس همان چربي است كه در روغن زيتون وجود دارد و به همين دليل پزشكان آن را براي سلامتي قلب مفيد مي‌دانند. به گفته آنها، بادام مي‌تواند سطح كلسترول بد خون را پايين بياورد و از اين طريق ريسك بيماري‌هاي قلبي را كاهش مي‌دهد.

    بادام منبع غني ويتامينd، منيزيم و پتاسيم است و مي‌تواند در محافظت از بدن در مقابل ابتلا به ديابت موثر باشد. يكي ديگر از ويژگي‌هاي بادام اين است كه نه تنها به كاهش وزن كمك‌مي‌كند، بلكه از بازگشت مجدد وزن اضافي هم جلوگيري مي‌نمايد.
    متخصصان مي‌گويند، پروتئين موجود در يك فنجان بادام از يك عدد تخم مرغ بيشتر است و خوردن آن در تامين پروتئين بدن نقش زيادي دارد. گفتني است كه بادام با وجود حجم كم، انرژي زيادي دارد و مي‌تواند به عنوان يك ميان وعده مناسب مورد استفاده قرار گيرد.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  2. Top | #2
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض خواص دارویی عناب

    خواص دارویی عناب

    درخت عناب در مناطق گرمسير رشد مي كند. برگهاي آن كوچك و دندانه دار است. اين گياه گلهاي كوچك و به رنگ سبز مايل به زرد دارد. اما خود عناب قرمز رنگ و شبيه تخم مرغ است. يك هسته شيرين دارد. اين ميوه كمي سرد است و خواص دارويي زيادي دارد. عناب به دليل داشتن لعاب زياد نرم كننده سينه است . ملين بوده و ادرار را زياد مي كند و آرام كننده اعصاب است. خون را تميز مي كند و ضد سرفه است، بي خوابي را برطرف مي كند.
    جوشانده پوست اين درخت به عنوان داروي ضد اسهال مصرف مي شود.
    عناب براي آسم و تنگي نفس مفيد است و زخم هاي كهنه را التيام مي بخشد. اين ميوه خستگي شديد را برطرف، رشد موي سر را زياد مي كند و براي ورم چشم مفيد است. عناب دستگاه هاضمه را تقويت و همچنين كم اشتهايي را برطرف مي كند.
    آب عناب با كاهو در درمان سرطان مؤثر است.
    هرگاه احساس غمگيني به شما دست داد بهتر است يك فنجان دم كرده عناب را ميل كنيد اين نوشيدني لبخند به لبهاي شما مي آورد.
    طرز استفاده:
    مي توانيد 50 گرم عناب را در يك ليتر آب بجوشانيد و ميل كنيد.
    همچنين 14 دانه عناب را با 25 گرم جو پوست كنده در 2 ليتر آب بجوشانيد و بگذاريد محلول ته نشين شود و آب زلال آن را بنوشيد.
    طريقه ديگر مصرف:
    اين است كه 20 دانه عناب را با 30 دانه مويز دانه گرفته و 30 دانه سپستان و 17 گرم شاخه گلدار بنفشه در نيم ليتر آب خيس كنيد و 24 ساعت بگذاريد بماند، سپس آن را صاف كنيد و با 50 گرم شير خشت و 50 گرم ترنجبين مخلوط كنيد تا كاملاً حل شود و قدري گلاب به آن اضافه كنيد و بنوشيد.
    ـ البته توجه داشته باشيد عناب در افراد سرد مزاج باعث گاز و نفخ معده مي شود. اين افراد بايد عناب را با شكر و مويز بخورند. بهتر است اين ميوه با غذاهاي محرك مانند عسل ميل شود.
    عدس
    عدس از خانواده حبوبات است. حبوبات دانه هايي هستند كه درون پوسته اي محافظ رشد مي كنند.
    مواد مغذي عدس:
    اسيد فوليك ـ يكي از مواد مغذي بسيار مهم و موجود در عدس است. اداره بهداشت و سلامت امريكا توصيه مي كند خانم هايي كه زايمانشان نزديك است بايد روزانه 400 ميلي گرم اسيد فوليك دريافت كنند.
    يك ليوان عدس پخته 90 درصد اسيد فوليك مورد نياز را تأمين مي كند.
    آهن ـ عدس منبع خوبي از آهن است؛ به ويژه براي خانم هايي كه بدنشان نياز بيشتري به آهن دارد، مصرف عدس به همراه غذاهاي حاوي ويتامين «ث» سبب جذب بهتر و مؤثرتر آهن در بدن مي شود.
    منابع ويتامين «ث» عبارتند از: گوجه فرنگي، فلفل سبز، كلم بروكلي، مركبات، آبميوه ها.
    پروتئين ـ عدس سرشار از پروتئين است. فقط اسيد آمينه «ميتونين» آن كم است . مصرف غلات، تخم مرغ، آجيل و دانه هاي خوراكي ديگر، گوشت، لبنيات، به همراه عدس منبع پروتئيني غني و كاملي را تشكيل مي دهد.
    فيبرهاي محلول ـ عدس فيبرهاي محلولي دارد كه مانند جارويي زبر، دستگاه گوارش را تميز مي كنند. اين نوع فيبر، گلوكز ( قند) و كلسترول سرم را كاهش مي دهد و نياز به انسولين را در افراد ديابتي كم مي كند.
    مواد غذايي حاوي فيبر محلول: سبزيجات، جوي دو سر، جو، سبوس جو، ميوه ها، انواع لوبيا
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  3. Top | #3
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض خواص دارویی شلغم

    خواص دارویی شلغم


    شلغم نه تنها از نظر داشتن ويتامين و خواص معدني اش ارزنده است، بلكه از حيث ساير ويژگي هاي غير غذايي هم سرآمد بوده و در زمره سبزي هاي مهم شمرده مي شود.
    علاوه برپيازسبزي هاي ليفي (گياهان سبز) نيز عوامل عمده پيشگيري از سرطان به شمار مي آيند. زيرا آنها همانند كلم پيچ و ساير گياهان چليپايي طبق تحقيقات آزمايشگاهي از مواد برخوردارند كه رشد سرطان را در جانوران متوقف مي سازند. همچنين شلغم روغني (منداب) كه شلغمي بزرگ و زرد رنگ است، داراي مواد ضد سرطاني است.
    نكات مفيد:
    شلغم يكي از بقولات بسيار قوي و مغذي است كه به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندي و سرشار بودن از املاح مفيدي مانند كلسيم و منيزيم جزو مواد غذايي بسيار با ارزش به حساب مي آيد.
    شلغم يكي از پاك كننده ها و سازنده هاي خون بوده و چنان كه گفته شد، املاح كلسيم و منيزيم موجود در آن موجب جلوگيري از ابتلا به بيماري هاي خطرناكي مانند سرطان مي شود.
    هم چنين شورة محتوي در آن باعث تصفيه خون و دفاع بدن در برابر بيماري هاي عفوني است.
    پتاسيم موجود در شلغم، چربي را خنثي مي كند و آرسنيك آن در تشكيل گويچه هاي سفيد و قرمز خون دخالت مستقيم دارد. از طرف ديگر فسفر موجود در شلغم، موجب تقويت ياخته هاي عصبي مي شود.
    بايد دانست كه لازم است از برگ شلغم خواه به صورت پخته يا خام در سوپ يا سالاد و يا خوارك هاي ديگر استفاده شود. نه تنها در برگ شلغم مقدار زيادي كلسيم وجود دارد بلكه علاوه بر آن، اين گياه حاوي مقادير زيادي آهن و مس نيز هست كه سبب ازدياد خون و به ويژه هموگلوبين مي شود. به هر اندازه رنگ برگ شلغم تيره تر باشد، يد بيشتري در آن هست. همچنين وجود ويتامين آ، ب و ث در برگ و ريشه آن، به خوبي نشانگر نقش مؤثر و مهم آن در حفظ تعادل عصبي و به خصوص در تعادل تغذيه آن مؤثر است.
    دكتر برتوله ثابت كرده است كه عصاره شلغم، حل و دفع سنگ هاي كليوي را به علت خاصيت حل كنندگي كه بر روي اسيد اوريك دارد، تسهيل مي كند.
    شلغم اثر مفيد و مؤثري در درمان بيماري هاي دستگاه تنفسي دارد. براي اين منظور از آش و سوپ آن استفاده مي شود. همين طور مي توان عصاره آن را به دست آورد. براي اين كار شلغم را با شكر سرخ به وزن مساوي در كمي آب مي ريزند و به ملايمت حرارت مي دهند. طريقه ديگر آن است كه وسط شلغم بزرگي را خالي كرده و سكر سرخ را درون آن مي ريزيد و پر مي كنند و مي پزند. شكل سوم نيز آن است كه شلغم را به حلقه هاي گرد بريده و پياز را نيز به همين شكل در مي آورند سپس طبقات شلغم و پياز را در ظرف گردي بر روي حرارت مي گذارند و هنگامي كه گرم مي شود به تدريج شربت آن جدا مي شود. اين شربت براي درمان سرماخوردگي و گلودرد بسيار نافع است و از آن مي توان به عنوان غرغره نيز استفاده كرد كه در موارد گلودرد به كار برده مي شود.
    دردمل، كورك و هر نوع كانون التهابي و تورمي يا چركي از ضماد شلغم پخته استفاده شده و بر روي موضع مي گذارند.
    ترب سياه هم كليه خواص شلغم را دارا بوده و حتي در برخي مواقع غني تر هم هست. بهتر آن است كه ترب سياه و شلغم خام را رنده كرده و به شكل خام ميل كنند تا از خواص آنها به طور كامل بهره گيرند
    مي توان از اين دو با سبزي هاي ديگر نيز به صورت سالاد استفاده كرد.
    شلغم ويتامينهاي «آ» و «ب» و «ث» و عناصري مانند فسفر، كلسيم، گوگرد، منيزيم و يد دارد.
    شلغم حاوي نشاسته و پروتئين و سلولز است و به اين سبب نيروزا مي باشد.
    شلغم براي بيماران مبتلا به بيماري قند مفيد است و از خام آن مي توان به عنوان انسولين گياهي استفاده كرد. شلغم خاصيت ميكروب كشي و ضد ويروسي دارد. سرفه هاي خشك را درمان مي كند، خلط آور است، در پيشگيري و درمان سرماخوردگي بسيار مفيد است، مقاومت بدن را افزايش مي دهد.
    در فصل زمستان شلغم بخوريد ، تا در همه سال در برابر بيماريها بيمه شويد
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  4. Top | #4
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض اثر درمانی فلفل بر بیماری ها

    اثر درمانی فلفل بر بیماری ها


    فلفل برای زخم معده مفید است
    مردم سنگاپور، مالزی و چین بیشتر از هندی ها به زخم معده مبتلا هستند. می دانید علت این موضوع چیست؟ زیرا هندی ها بیشتر از مردم چین فلفل مصرف می کنند.

    تحقیقات نشان داده است که کپساسینcapsicin)) موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می شود. کپساسین، موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله ی دیواره ی معده می شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می ماند.
    جالب است بدانید در مطالعات نیز دیده شده است که خوردن 20 گرم فلفل، درست 30 دقیقه قبل از خوردن یک عدد آسپیرین، از اثرات مخرب این دارو بر بافت معده و دوازدهه، در اثر مصرف طولانی مدت آن جلوگیری می کند و به این ترتیب می توان از این دارو به راحتی استفاده کرد، بدون آنکه نگران زیان آن باشیم.
    حتی مشاهده شده، افرادی که طولانی مدت الکل مصرف می کرده اند، اگر عادت به خوردن فلفل نیز داشته اند، بافت معده شان کمترین آسیب را دیده است.
    لذا می توان نتیجه گرفت که با خوردن این سبزی می توان معده ی سالم تری داشت، در حالی که بسیاری از مردم به غلط تصور می کنند، فلفل می تواند ناراحتی های معده را تشدید کند.
    داروی ضد سرطان
    شاید باورتان نشود اگر بگوییم از فلفل می توان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. تحقیقات نشان داده اند کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کنند.

    به علاوه، این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مثل ویتامینC و کاروتن است، طوری که در 100 گرم فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140، 120 و 120 میلی گرم ویتامین C و 3840، 265 و 175 میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد.
    خوردن یک عدد فلفل دلمه ای متوسط 160 گرمی، بیش از سه برابر نیاز روزانه ی بزرگسالان به ویتامین C را تأمین می کند، البته باید بگوییم که این ویتامین نسبت به حرارت بسیار حساس است، بنابراین این خواص بیشتر در فلفل خام وجود دارد نه پخته شده و حتی بخارپز.
    اثر فلفل در سرماخوردگی
    وجود مقادیر فراوان ویتامین C در فلفل دلمه ای باعث شده این سبزی برای درمان سرماخوردگی مفید باشد. طوری که مصرف مرتب این سبزی در برنامه ی غذایی، هم شدت و هم طول دوران سرماخوردگی را کاهش می دهد.

    به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می کند. به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید می شود، بنابراین افرادی که در برنامه ی غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده می کنند، کمتر به بیماری های عفونی مبتلا می شوند.
    پس سعی کنید روزهایی که سرماخوردگی شیوع پیدا می کند، از فلفل بیشتر در سالادتان، به همراه سایر سبزی های تازه استفاده کنید.
    فلفل در غذای خانه
    از آنجایی که فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه کردن مرتب آن به غذا یا مصرف کپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند.

    هر چند فلفل یک چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم غذا در بدن کمک می کند و برای اغلب زخم ها مضر نیست. این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است، بنابراین بهتر است بیشتر از مقداری که با غذا میل می کنید، از این ماده استفاده نکنید.
    کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هرچند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی شود، اما این عارضه به زودی از بین می رود.
    جالب است بدانید که می توانید فلفل تازه را تا 12 روز در یخچال نگهداری کنید.
    سارا حسنلو
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  5. Top | #5
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض فوايد روغن نارگيل

    فوايد روغن نارگيل


    فوايد روغن نارگيل بر سلامتي، مراقبت از پوست و مو، تسکين استرس، بيماري هاي قلبي، کلسترول، کاهش وزن، مشکلات کليه، هضم، متابوليسم، فشارخون بالا، سيستم ايمني، بهداشت دندان، ديابت، قدرت و استحکام استخوانها، hiv و سرطان را در بر مي گيرد.اين فوايد مي تواند به خاطر وجود اسيد لوريک، اسيد کاپريک، و اسيد کاپريليک و خواص ضد ميکروبي، آنتي اکسيداني، ضد قارچي، آنتي باکتريال، آرامش بخشي آن باشد.
    روغن نارگيل معمولاً روغن محبوب ورزشکاران و به ويژه بدنسازان و افرادي است که رژيم مي گيرند. دليل اين مسئله آن است که روغن نارگيل کالري کمتري نسبت به ساير روغن ها دارد و محتوي چربي آن به راحتي تبديل به انرژي مي شود و موجب انباشته شدن چربي در قلب و عروق نمي شود. روغن نارگيل همچنين به بالا بردن سطح انرژي و استقامت بدني بدنسازان نيز کمک مي کند و درنتيجه عملکرد تمريني آنها را ارتقاء مي بخشد.
    فوايد روغن نارگيل براي سلامتي شامل موارد زير است:
    · مراقبت از مو: روغن نارگيل يکي از بهترين موادمغدي موجود براي تغذيه موها است. اين ماده به رشد سالم موها کمک کرده و به آنها شفافيت و زيبايي مي بخشد. ماساژ مداوم سر با روغن نارگيل، شوره وشپش سر را از بين مي بردف حتي اگر پوست سر شما خشک باشد. روغن نارگيل به ميزان زياد در هندوستان براي مراقبت از مو مورد استفاده قرار مي گيرداين ماده، يک حالت دهنده فوق العاده براي موهاست و به رشد دوباره موهاي تخريب شده نيز کمک ميکند. همچنين پروئين هاي لازم براي تغذيه موهاي آسيب ديده را نيز فراهم ميکند. به همين دليل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسياري از محصولات حالت دهنده مو و کرم هاي ضد شوره مورد استفاده قرار مي گيرد.
    · تسکين استرس: روغن نارگيل بسيار آرامبخش است، از اينرو به از بين بردن استرس کمک مي کند. استفاده از روغن نارگيل روي سر به از بين بردن خستگي فکري کمک مي کند.
    · مراقب از پوست: روغن نارگيل، ماده اي فوق العاده براي ماساژ پوست است. اين ماده بعنوان يک مرطوب کننده بسيار موثر براي همه انواع پوست ها از جمله پوست هاي خشک عمل مي کند. فوايد روغن نارگيل براي پوست تقريباً مشابه با روغن معدني است. علاوه بر اين، برخلاف روغن معدني، هيچگونه عارضه جانبي براي پوست نخواهد داشت. درنتيجه روغن نارگيل راه حلي بسيار عالي براي جلوگيري از خشکي و پوسته پوسته شدن پوست مي باشد. اين روغن همچنين ايجاد چين و چروک پوستي را که با بالا رفتن سن به طور طبيعي ايجاد مي شود را به تاخير مي اندازد. روغن نارگيل همچنين در درمان بسياري از مشکلات پوستي مثل پسوريازيس، آماس پوست، اگزما و ساير عفونت ها و بيماري هاي پوستي ني زموثر است. درنتيجه، روغن نارگيل مهمترين ترکيب بسياري از محصولات مربوط به مراقبت هاي پوستي مثل صابون ها، لوسيون ها، کرم ها و از اين قبيل، درآمده است.
    · پيري زودرس: روغن نارگيل به جلوگيري از پيري زودرس کمک مي کند و به خاطر محتوي آنتي اکسيدني خود، از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي کند.
    · بيماري هاي قلبي: باور نادرستي در ميان عموم شايع شده است که روغن نارگيل براي قلب خوب نيست. اين به آن دليل است که اين ماده حاوي ميزان بالايي چربي اشباع است. اما، جالب است بدانيد که روغن نارگيل براي قلب بسيار مفيد است. اين روغن حاوي %50 اسيد لوريک است که در جلوگيري از بسياري مشکلات و بيماري هاي قلبي مثل سوزش قلب، کلسترول بالا و فشارخون بالا، بسيار موثر است. چربي هاي اشباع موجود در روغن نارگيل هم درمقايسه با ساير روغن هاي گياهي مضر نيست. اين چربي باعث بالا رفتن ldl و hdl نمي شود. همچنين احتمال بروز آسيبديدگي در شريان ها را نيز پايين مي آورد و درنتيجه از بروز تصلب شراين نيز جلوگيري مي کند.
    · کاهش وزن: روغن نارگيل براي کاهش وزن بسيار مفيد است. اين ماده حاوي اسيدهاي چرب متوسط و کوتاه است که به از بين بردن اضافه وزن کمک مي کند. هضم اين روغن نيز به خاطر کمکي که به عملکرد سالم تيروئيد و سيستم آنزيم هاي بدن مي کند، بسيار راحت است. از اين گذشته، با از بين بردن فشار وارد بر لوزالمعده، متابوليسم بدن را نيز بالا مي برد، درنتيجه انرژي بيشتري مي سوزاند و به افراد چاق کمک مي کند وزنشان را پايين بياورند. به همين دليل است که افراديکه در مناطق گرمسيري زندگي مي کنند و اکثراً از اين روغن ساتفاده مي کنند، نه چاق هستند و نه اضافه وزن دارند.
    · التهاب لوزالمعده: روغن نارگيل همچنين براي درمان بيماري التهاب لوزالمعده نيز مفيد است.
    · گوارش: روغن نارگيل اگر در آشپزي مورد استفاده قرار گيرد، سيستم گوارش بدن را ارتقاء بخشيده و درنتيجه از بروز بسياري از مشکلات مربوط به معده و هضم غذا جلوگيري مي کند. چربي هاي اشباع موجود در ين روغن خواص ضد ميکروبي دارند و به مقابله با باکتري ها، قارچ ها، و انگل هاي مختلف که موجب سوءهاضمه مي شوند، کمک مي کند. روغن نارگيل همچنين به جذب ساير موادمغذي مثل ويتامين ها، موادمعدني و آمينواسيدها نيز کمک ميکند.
    · سيستم ايمني: روغن نارگيل براي سيستم ايمني بدن نيز مفيد است. اين روغن با ليپيدها، اسيد لوريک، اسيد کاپريک و اسيد کاپريليک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ويروسي و ضدباکتريايي دارند، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. بدن انسان اسيد لوريک را به مونولورين تبديل مي کند که گفته مي شود به مقابله با ويروس ها و باکتريهاي ايجاد کننده بيماري هايي مثل تبخال، آنفولانزا، ويروس سيتومگال و حتي hiv کمک ميکند. همچنين به مقابله با باکتري هاي مضري مثل ليستريا مينوسيتوژن و هليکوباکتر پيلوري و تک ياختگاني مثل جارديالامليا نيز کمک مي کند.
    · اثر التيام بخشي: اين روغن وقتي روي عفونت ها ماليده شود، لايه اي شيميايي ايجاد مي کند که بخش آسيبديده بدن را از گرد، هوا، قارچ ها، باکتري ها و ويروس هاي خارجي حافظت مي کند. خواص التيام بخشي اين روغن در ترميم بافت هاي آسيب ديده نيز موثر است.
    · عفونت ها: روغن نارگيل به خاطر خواص ضد قارچي، ضد ويروسي، و ضد باکتريايي خود درمقابل بسياري از عفونت ها نيز موثر است. طبق تحقيقات انجام گرفته، روغن نارگيل ويروس هايي که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتيت، تبخال، سارس و از اين قبيل مي شود را از بين مي برد. همچنين باکتري که موجب ايجاد زخم معده، عفونت هاي گلو، عفونت هاي مجراي ادرار، ذات الريه، و سوزاک مي شود را نيز از بين مي برد. روغن نارگيل بر قارچ ها و مخمرهايي که کانديدياز، عفونت قارچي، مرض قارچي انگشتان، برفک، و از اين قبيل را ايجاد مي کند نيز موثر است.
    · کبد: وجود تري گليسيريد و اسيدهاي چرب با زنجيره هاي متوسط به جلوگيري از بيماري هاي کبد کمک ميکند چون اينها موادي هستند که وقتي به کبد مي رسند به سادگي به انرژي تبديل مي شوند و درنتيجه حجم کار کبد را کم مي کنند و از انباشته شدن چربي نيز جلوگيري مي کنند.
    · کليه ها: روغن نارگيل از ابتلا به بيماري هاي کليوي و مثان نيز جلوگيري مي کند. همچنين به برطرف کردن سنگ کليه نيز کمک مي کند.
    · ديابت: روغن نارگيل به کنترل قند خون کمک مي کند و درنتيجه ترشح انسولين را تنظيم ميکند. همچنين به استفاده سودمند از گلوکز خون نيز کمک مي کند که به اين طريق در پيشگيري و درمان ديابت موثر است.
    · استخوانها: همانطور که قبلاً ذکر شد، روغن نارگيل توانايي بدن را براي جذب موادمعدني مهم بالا مي برد. اين مواد شامل کلسيم و منيزيم مي شود که براي رشد استخوانها ضروري هستند. درنتيجه روغن نارگيل براي خانم هايي که در سنين ميانسالي درمعرض پوکي استخوان قرار دارند مي تواند مفيد باشد.
    · بهداشت دندانها: کلسيم عنصري مهم در دندان هاست. از آنجا که روغن نارگيل جذب کلسيم را در بدن بالا مي برد، مي تواند به استحکام دندانها نيز کمک کند. روغن نارگيل همچنين از پوسيدگي دندانها نيز جلوگيري ميکند.
    · hiv و سرطان: عقيده بر اين است که روغن نارگيل نقش مهمي در کاهش حساسيت هاي ويروسي در بيمارهاي سرطاني و بيماران مبتلا به hiv ايفا مي کند.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  6. Top | #6
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض خواص آب انار

    خواص آب انار


    مصرف آب انار در از بين بردن راديکال هاى آزاد سمى در بدن موثر است.
    گروهى از پژوهشگران دانشکده پزشکى دانشگاه علوم پزشکى بيرجند ، خواص آنتى اکسيدانى آب انار را در خنثى کردن راديکال هاى آزاد بدن با 9 آب ميوه تجارى مقايسه کردند.
    بر پايه اين بررسى که نتايج آن در مجله علمى دانشگاه علوم پزشکى بيرجند منتشر شد، در ميان اين آب ميوه ها، بيشترين ظرفيت آنتى اکسيدانى براى مهار يا خنثى سازى راديکال هاى آزاد، مربوط به آب انار و به ميزان 96 درصد است .
    اين بررسى همچنين نشان مى دهد، آب انار در جلوگيرى از تخريب گلبول هاى قرمز خون يا در اصطلاح هموليز نيز موثر است.
    به گفته پژوهشگران: با توجه به اين بررسى آب انار آثار سودمندى در تقويت دستگاه دفاع آنتى اکسيدانى بدن دارد.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  7. Top | #7
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض خواص دارویی کلم

    خواص دارویی کلم


    تصفيه كننده خون،كلم يكي از سبزي هاي معروف خوراكي است كه تاريخي كهن دارد. كلم اقسام مختلفي دارد و به رنگ هاي گوناگون است. مانند : كلم سبز، كلم قرمز، كلم قمري.
    فوايد كلم:
    كلم، رخسار را جلا مي دهد و نيكو مي سازد. كلم خواب آور بسيار خوبي است.
    كلم، حركت كودكان نو پا را آسان مي گرداند. مصرف كلم، صدا را صاف مي كند.
    كلم پخته، بدن را از اخلاط فاسد و عرق زياد پاك مي كند. كلم پخته در درمان صرفه كهنه و درد كمر و زانو موثر است.
    كلم پخته، سردرد را تسكين مي دهد.
    برگ كلم سوخته، بهترين پاك كننده زردي دندان ها و خشك كننده بسيار خوبي است.
    تخم كلم، ضد خونريزي لثه و ضد كرم دستگاه گوارش است. تخم كلم ضد كم خوني است و قوه بينايي و نور چشم را افزايش مي دهد.
    مداومت در خوردن كلم، باعث از بين رفتن سنگ هاي ادراري و تناسلي خواهد شد. كلم به علت دارا بودن مواد گوگردي براي خارش و شستشوي موي سر شوره دار، داروي بسيار خوبي است. كلم تصفيه كننده خون استك كلم داراي يك اسانس سلفوره است كه براي معالجه كرم امعاء به كار مي رود.
    براي درمان زخم هاي عميق و زخم هاي سرطاني، پماد برگ كلم با آرد جو مفيد است.
    سوخته كلم براي درمان جوش هاي دهان، رفع زردي دندان و جلوگيري از ريزش مو مؤثر است. براي اين منظور بايد سوخته كلم را در محل مورد نظر بمالند و اين كار را تكرار كنند تا اثر خود را ببخشد.
    خوردن 6/25 گرم تخم كلم كه با آب پخته شده باشد، لكه هاي پوستي را برطرف مي كند.
    شيره كلم خام، براي تقويت خون اشخاصي كه كمبود آهن دارند مفيد است. شيره كلم خام، غشاهاي مخاطي معده و روده ها را پاكيزه مي كند.
    برگ كلم له شده، براي درماني ناراحتي هاي پوستي مؤثر است.
    كلم اكسيري است كه دواي همه دردهاست و تمام اعضاي بدن از آن استفاده مي كنند و هيچ دردي نيست كه در مقابل كلم دوام آورد. كلم زخم هاي بواسير را التيام مي دهد. كلم سنگيني گوش را درمان مي كند.
    برگ هاي خام كلم سبز يا قرمز را قبل از غذا به صورت سالاد بخوريد. زيرا برگهاي كلم مقدار زيادي كلسيم و گوگرد دارد كه براي تقويت خون بي اندازه مفيد است و سالاد برگ خام كلم، بهترين درمان كم خوني است.
    مصرف سوپ كلم براي معالجه برونشيت و سرفه شديد مفيد است. برگ كلم سفيد يا قرمز در معالجه امراض كبد و يرقان (زردي) نتايج مؤثري دارد.
    كلم بهترين داروي طبيعي براي معالجه اسهال است، براي اين منظور بايد برگ كلم يا گل كلم را با آب بپزيد و فلفل و كره به آن چاشني كنيد و با كره و نان برشته به عنوان غذا مصرف كنيد.
    مصرف كلم، بيماري نفريت (ورم چركي كليه) را درمان مي كند.
    مصرف كلم براي مبتلايان به نفريت به سبب دفع سموم موجب تسكين درد مي شود.
    اگر برگ كلم را به وسيله گذاردن اطوي داغ روي آن به صورت پماد در آورده و روي جاهايي كه در بدن درد مي كند بگذاريد اين مرهم (ضماد) براي تسكين درد اعصاب و رماتيسم و سياتيك مؤثر است.
    مصرف شربت كلم، روزانه سه قاشق و هر بار يك قاشق قهوه خوري تمام كرم هاي بدن را دفع مي كند.
    كلم به علت داشتن آهك زياد، ارسنيك و يد، يكي از غذاهاي بسيار عالي و مفيد است و براي درمان سستي استخوان، سل و كم خوني نظير ندارد.
    در كلم املاح سولفات، نيترات دوپتاس، اكسيدهاي آهن و گوگرد (اسانس گوگرد) وجود دارد.
    تذكر: خوردن كلم براي بيماراني كه مبتلا به گواتر و بواسير هستند و افرادي كه به خارش بدن مبتلا هستند مضر است.
    طريقه مصرف:
    مصرف كلم به صورت سالاد، بسيار لذيذ و نافع است.
    آب كلم نيز راهي براي مصرف كلم است اما ممكن است به ذائقه بسياري از مردم خوش نيايد. براي اين منظور مي توان آب هويج خام و چند قطره آب ليمو به آن اضافه كرد و سپس مصرف كرد.
    بهترين كلم و روش نگهداري آن:
    وقتي كلمي را انتخاب مي كنيد، بايد برگ هايش محكم و چسبيده باشد و سر آن سنگين و محكم و برگ هاي خارجي اش هنوز روي آن باشد. براي اينكه تازگي كلم حفظ شود، آن را در پارچه اي بپيچيد و در يخچال نگهداري كنيد

    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


  8. Top | #8
    پارسیان (شاپرزفا)
    sina آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    شماره عضویت
    78
    نوشته ها
    125,905
    میانگین پست در روز
    52.19
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    13,655
    از این کاربر 39,986 بار در 29,562 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض خواص توت فرنگی برای سلامتی

    خواص توت فرنگی برای سلامتی


    این میوه خوشگل، خوشرنگ و خوشمزه تابستانی
    سرشار از موادمغذی و فیبر است.

    تـوت فرنگی میوه ای بسیار خوشگل و خوشبو و خوشمزه
    است، امـا آیـا می دانستیـد کـه این میوه بسیار کم کالری
    بـوده و سـرشار از موادمغذی و فیبر مـی بـاشد؟ خـوردن 8
    عدد توت فرنـگی متوسط در روز، %140 از ویتامین c مورد
    نیاز روزانه، %12 از مقدار مـورد نـیاز روزانه فیبر، %6 میزان
    مورد نیاز فولات، 210 میلی گـرم پتـاسیم بـرای مـا فـراهم
    آورده و همچنـین سـرشار از ویتامین k، b2، b5، b6، مس،
    منیزیم، و اسید چرب امگا 3 می باشد. توت فرنگی فاقد سدیم، چربیهای اشباع، و کلسترول است و هر وعده آن فقط 45 کالری دارد.

    یک رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین c که یک آنتی اکسیدان است، می تواند روی افزایش سن، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها و زوال قدرت شناخت تاثیر پیشگیرنده داشته باشد. وقتی غذاهایی مصرف کنیم که به انرژی تبدیل نشود، رادیکال آزاد تولید می کند که به مرور زمان شکل می گیرد و باعث پیر شدن جسم می شود. آنتی اکسیدان ها این تاثیر رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و می تواند تخریب هایی که به خاطر سموم محیط مثل دود سیگار و آلودگی هوا به بدن وارد می شود را کاهش دهد. ویتامین c برای تولید کلاژن ضروری است (کلاژن پروتئینی است که رشد و ترمیم بافت های بدن را مقدور می سازد). این ویتامین در بدن ساخته یا ذخیره نمی شود، از اینرو باید هر روز به میزان لازم از این ویتامین مصرف کنیم.
    پتاسیم یک ماده معدنی بسیار ضروری برای بدن است که الکترولیت های بدن را که اکسیژن به مغز می رسانند و ضربان قلب را تنظیم می کنند و توازن آب بدن را کنترل می کنند، تنظیم می کند. یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم، احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته را پایین می آورد.
    بدن برای ساخت و حفظ گلوبول های قرمز خون جدید به فولات نیاز دارد. این ویتامین به ویژه حین بارداری و کودکی که گلوبول های قرمز خون باید تکثیر شده و به سرعت رشد کنند، اهمیت فوق العاده ای پیدا می کند. کمبود فولات می تواند منجر به کم خونی (آنمی) در مادر یا کودک شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف میزان کافی از فولات می تواند زوال شناخت را کندتر کرده و احتمال خطر بیماری هایی مثل آلزایمر را پایین بیاورد.
    فیبر بخش غیرقابل هضم گیاه است که آب را جذب میکند و موادغذایی را در دستگاه گوارش می گرداند. مصرف مقدار کافی فیبر همچنین نقش مهمی در جذب موادغذایی، تثبیت سطح گلوکز خون، و کاهش کلسترول دارد.
    وارد کردن این میوه که فواید بسیار زیادی برای بدن دارد، به رژیم غذایی بسیار آسان است. برای اینکه بیشترین استفاده و فایده را از این میوه ببرید، آن را خام مصرف کنید چون پخته شدن محتوی ویتامین c آنرا کاهش می دهد. می توانید آن را همراه با سیریال صبحانه با شیر مصرف کنید، در نوشیدنی های خود مخلوط کنید، به سالادتان اضافه کنید، و به شکل شیرینی یا سایر دسرها درست کنید. در زیر به چند ایده ساده و سریع برای مصرف توت فرنگی اشاره می کنیم:
    توت فرنگی ها را می توانید به تنهایی یا همراه با میوه های دیگر، و کمی ماست در مخلوط کن بریزید و یک نوشیدنی بسیار خوش طمع و مفید برای خودر درست کنید.
    همچنین می توانید به این نوشیدنی کمی شکر اضافه کرده و آن را فریز کنید و به صورت یخ در بهشت مصرف کنید که برای بچه ها خیلی لذت بخش خواهد بود.
    توت فرنگی تازه را به همراه پنیر و ماست مصرف کنید تا یک میان وعده یا صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه داشته باشید.
    توت فرنگی ها را به همراه شکر بجوشانید و از آن برای تزئین بستنی یا پنکک استفاده کنید.
    کاربر انجمن خوش اومدی پارسیان (شاپرزفا)راستی چرا ثبت نام نمی کنی تا بتونی از تمام امکانات سایت استفاده کنی ؟ و حتی راجبه به ارسالها نظرتو بدی یا از پستها تشکر کنی. بفرما داخل انجمن پارسیان و تو جمع ما شرکت کنپارسیان (شاپرزفا)


    [فقط کاربران انجمن قادر به دیدن لینک هستند . برای ثبت نام کلیک کنید..]
    ***************************************
    حسین
    بیشتر از آب تشنه لبیک بود.....افسوس که به جای افکارش زخم هایش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی جلوه دادند. (دکتر شریعتی)

    ****************************************
    جیرجیرک به خرس گفت دوستت دارم .خرس جواب داد: الان می خواهم بخوابم.خرس به خواب زمستانی رفت و هرگز نفهمید عمر جیرجیرک فقط سه روز است.

    پارسیان (شاپرزفا)


صفحه 1 از 50 1234511 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات جذب مدیر
مختصری از ما انجمن پارسیان در حال تغییرات اساسی در روند فعالیت خود می باشد و امید داریم تا دوباره با حضور گرم شما کاربران محترم بتوانیم پارسیان فروم را به جایگاه واقعی خود برسانیم.منتظر خبرهای جدیدی از طرف ما باشید...